Borgen "The Government" | Deense drama tv-serie

Borgen seizoen 3 synopsis


synopsis borgen seizoen 3Op een Deense website wordt in het Engels de synopsis verteld van Borgen seizoen 3. We hebben de tekst voor onze bezoekers vertaald met Google translate om zo snel een inzicht te geven waar deze derde reeks afleveringen van Borgen The Government over zal gaan.

Borgen synopsis seizoen 3

Borgen gaat over de politieke machtsspel in Denemarken vandaag. Het is een drama serie die zich bezighoudt met de persoonlijke kosten en gevolgen van de strijd om de macht voor de mensen in het centrum van zowel de politieke wereld en de media.

We ontmoeten een heel ander Birgitte Nyborg (Sidse Babett Knudsen) in het derde seizoen dan de persoon die we laatst zagen spreken van de lessenaar in het parlement. Ze is niet langer minister-president. Het is twee en een half jaar geleden dat ze wel een verkiezing waarin ze niet aan het vereiste aantal plaatsen te winnen bij de bestaande regering te handhaven. Nyborg moest aftreden, en koos tegelijkertijd af te treden als partijleider, om plaats te maken voor nieuwe, up-and-coming cijfers. Ze heeft dus verliet de politiek, en is nu een goed betaalde spreker in het bedrijfsleven. Ze zit ook op een aantal belangrijke platen, die vereist dat haar te doen veel reizen.

Haar oude partij, de gematigden, heeft het roer enigszins. De huidige partijleider is voormalig kroon Birgitte’s prins, Jacob Kruse (Jens Jacob Tychsen), die al eerder verraden haar, waarna ze “gepromoveerd” hem naar de post van EU-commissaris om zich te ontdoen van hem. Hij heeft bijgedragen aan het trekken van de gematigden in een meer conservatieve richting, zodat zelfs op het immigratievraagstuk, de partij begint de politiek van de huidige regering, onder leiding van Lars Hesselboe benaderen.

Birgitte Nyborg heeft bewust geprobeerd om het politieke leven in Denemarken achter haar te laten, maar ze begint meer en meer aandacht te besteden aan de koerswijziging in de gematigde partij. Het wordt steeds moeilijker voor haar om te observeren vanaf de zijlijn en toe te zien  hoe politieke deals door Moderate worden aangaan. Tijdens een gesprek houdt zij voor nog een andere groep van Deense ondernemers, wordt alles ineens te veel voor haar. Ze kan niet langer omgaan met de steeds terugkerende vraag “wat ze zou doen als ze minister-president”. Dan kiest ze om te reageren, en om betrokkenheid te tonen.

Ze maakt de beslissing om terug te keren naar de politiek.

Katrine (Birgitte Hjort Sørensen) en Kasper (Pilou Asbæk) hebben nu een zoontje, Gustav, maar het paar is al uit elkaar. Kasper kon niet leven in een relatie met Katrine als ze eenmaal werd een klein gezin, zodat ze nu gescheiden leven en delen in gelijke mate in het verzorgen van Gustav. Katrine werkt nog steeds heel veel als een toonaangevende anker op TV1, en moet een groot deel putten uit haar moeder om haar te helpen om haar dagelijks leven te krijgen om te functioneren. Kasper is gegeven een analytische politieke tijdschrift programma op TV1 (“Juul & Friis”) met nieuws TV1 directeur, Torben Friis.
Torben Friis (Søren Malling) is nog steeds hoofd van nieuws op TV1 nieuws, en is comfortabel met deze positie. Hij wordt op de proef gesteld wanneer hij krijgt een nieuwe, jongere baas, en dit beïnvloedt hem zowel professioneel als prive.

We volgen de oud-premier de terugkeer naar de politieke arena. Overwegende het parlement ooit was Birgitte Nyborg werkplek als partijleider en minister-president, is het nu het doel van haar inspanningen. Dit seizoen gaat over de binnenste bouwsteen van de democratie – hoe je een standpunt te formuleren en vinden supporters voor.

In het derde seizoen van Borgen, stellen de schrijvers de vraag: “kun je macht hebben en toch bij jezelf blijven?”

gezocht op zoektermen:

  • borgen seizoen 3 belgië
  • Populaire zoektermen

    borgen seizoen 3 dvd dvd borgen 2 borgen seizoen 3 serie borgen borgen op canvas deense tv serie borgen borgen denemarken deense politieke tv serie Borgen 3 DVD kopen