Tutorials | Diverse Nederlandse tutorials

 • Illustrator tutorial NL: 3D logo ontwerpen


  3D logo illustratorMaak op een handige manier gebruik van de 3D functie in Adobe Illustrator en maak in een handomdraai een 3D logo of icoon. Met verschillende gereedschappen als het tekstgereedschap en vervorm tool ga je aan de slag. In een aantap heldere stappen neemt deze tutorial je aan de hand om tot een creatief resultaat te komen.

  Het creëren van een 3D-logo in Illustrator

  Ook al ben ik een minimalistisch als het gaat om het ontwerp (in het bijzonder branding), ik denk dat deze technieken kan handig zijn voor het maken van pictogrammen wanneer u zult nodig hen. De post is in principe voor iedereen te willen naar Illustrator gereedschappen weten een beetje beter.

  3D Icon / Logo

  We zullen het maken van een eenvoudig genoeg 3D logo / pictogram. We zullen het doen van een groene aarde thema pictogram voor een denkbeeldige gebeurtenis / bedrijf.

  Terwijl het eindresultaat is vrij eenvoudig, de technieken die je leert in deze tutorial hopelijk helpen om je eigen coole 3D-pictogrammen en logo’s te maken. U maakt kennis met de Pathfinder tool te leren kennen, te leren om een ​​eenvoudige oorspronkelijke vorm te maken en zet hem in een glanzend 3D-object.

  Stap 1: Het creëren van de basisvorm

  In de eerste stap maakt u de basisvorm waarop wij onze icoon baseren. We zullen het maken van een abstracte Acht-vorm. Teken een cirkel en geef het een mooie lime groene kleur (ik gebruikte # 95C11F). Kopieer het en plaats de tweede cirkel aan de rechterkant onderkant van de eerste, het creëren van de acht-vorm die we zoeken.

  Nu hebben we twee cirkels en we moeten hen tot een vorm. Ga naar de Pathfinder, als je het niet kunt vinden ga naar: Venster> Pathfinder. Eenmaal in de Pathfinder klikken we op vereenvoudigen, de eerste van de serie. (bron van deze Illustrator tutorial)

  Uiteindelijk maakt u een prachtig 3D logo / pictogram in Adobe Illustrator en leert tegelijkertijd diverse gereedschappen te gebruiken, zoals het tekstgereedschap, pathfinder, vormen, uitbreiden, 3D, bevel and emboss etc.

  Zoektermen:

  • 3d logo maken
  • logo maken in illustrator
  • logo maken illustrator
  • logo maken met illustrator
  • 3d logo illustrator
  • logo 3d illustrator
  • letters maken met illustrator