Tutorials | Diverse Nederlandse tutorials

 • Ontwerp een portfolio magazine met InDesign


  Volg deze stap-voor-stap tutorial InDesign voor het maken van een slimme portfolio dat gebruikt kan worden om je werk te presenteren … Samen met een goed gepresenteerde portefeuille, kan een relatiemagazine met uw werk van onschatbare waarde item voor elke freelance ontwerper of ontwerpbureau. Gebruik het als een manier van het maken van een eerste contact met een potentiële werkgever of opdrachtgever, of als een herinnering van uw werk na een portfolio presentatie. Het is absoluut noodzakelijk dat dit type item ziet er geweldig uit en toont je werk goed, omdat de ontvanger zal dit beschouwen als het soort werk dat je in staat bent. Aandacht voor detail in het magazine layout is cruciaal.

  Ontwerpers zijn berucht voor het vinden van het moeilijk om dit soort artikelen te ontwerpen voor zichzelf, dus ons advies is het te behandelen alsof het een baan voor een klant, door het schrijven van jezelf een project kort met doelstellingen, tijdschema’s en budgetten. Dit zal u helpen om meer objectief over wat het is dat je produceert.

  InDesign portfolio tutorial

  We zullen werken met een A2 poster formaat dat opgevouwen in een A5-boekje, met behulp van een slimme snede in het midden van de pagina. Dit formaat kunt u een groot A2 gebied binnen te pronken met je werk, dat opgevouwen in een tijdschrift met een voor-en achterkant A5 omslag en drie A5 dubbele pagina spreads. We zullen de voorbereiding van de magazine voor professionele afdrukken, maar als je liever gebruik maken van een A3-printer voor thuis, de indeling kan ook worden teruggebracht tot een A3 die vervolgens naar beneden klapt om een ​​A6 briefkaart-formaat pamflet.

  Lees deze complete InDesign tutorial (vertaald in het Nederlands) via computerarts.co.uk