Tutorials | Diverse Nederlandse tutorials

 • Plattegrond maken in Adobe Illustrator


  Vroeg of laat komt elke ontwerper de spannende taak tegen van het produceren van een plattegrond in Illustrator, of het nu op een folder of de website van de algemene doelstelling is of om dit te visualiseren een bepaald stuk land om voor mensen om hun weg naar een huis of gebeurtenis te vinden.
  Een belangrijke factor is de mate van detail die nodig is voor de kaart, voor de meeste situaties de kaart moeten de belangrijkste genoeg zijn om een herkenbare weg structuur te bieden zonder al te veel ingewikkelde details. Zoals u hebt gezien op bestaande kaarten, het gebruik van graphics en kleuren zijn belangrijk om onderscheid te maken tussen de verschillende soorten wegen, zal deze tutorial dekken het proces van het gebruik van Illustrator penselen om een ​​kaart van een klein wegennet te creëren.

  Plattegrond in Illustrator

  De afgewerkte kaart grafische moet helder en duidelijk zijn welke is de reden waarom de kaart wordt gemaakt in vector-formaat in Illustrator. Stel je voor dat de kaart moet worden vergroot op de folder als een eis van de klant, in Photoshop zou je worden gelaten met fuzzy korrelig randen. Plus, zal de volledige kaart bewerkbare worden zodat de weg vormen te getweaked zonder te verwijderen en opnieuw te tekenen van de complete lijn…

  Lees de volledige Illustrator tutorial in het Nederlands (via spoongraphics.co.uk)

  Zoektermen:

  • plattegrond maken