3 bijzondere accommodaties in de West-Zweedse natuur

In West-Zweden, met de stad Göteborg als toegangspoort, ligt een waanzinnige outdoor-bestemming op je te wachten. Een indrukwekkende kustlijn met rotsachtige eilanden wordt afgewisseld met oerbossen en heldere meren in het binnenland. Met water zó helder, dat je het kunt drinken. Het is de vakantiebestemming uit je dromen, waar je in een uurtje vliegen al bent.

De beste reistijd voor West-Zweden

Ieder seizoen heeft z’n charme. Al ervaar je West-Zweden het allerbest in de maanden mei, juni en vanaf half augustus tot de herfst begint. Dan is het namelijk lekker rustig en kun je optimaal genieten van het mooie landschap en de rust om je heen. En het is er aangenaam warm: Zweedse zomers in deze regio zijn heerlijk, met heel veel zonuren en een lage luchtvochtigheid. Beter kan haast niet. Mocht je het hoogseizoen kunnen vermijden, doe dat dan altijd, waar je ook naartoe gaat.

Deze regio is zó veelzijdig en groot dat je wel moet rondreizen. Overnacht op deze drie bijzondere plekken in de natuur en het wordt een onvergetelijke reis!

In deze outdoor-bestemming is het het allerleukst om ook te overnachten in de natuur

Scroll naar boven