8 bijzondere accommodaties om te overnachten in Wallonië

Wallonië, het zuiden van België, is een fantastische vakantieregio. Omdat het zo dichtbij is, en zo veelzijdig, is het het hele jaar door de perfecte plek om er even tussenuit te gaan.

Waar je gaat overnachten? Misschien wel in een van deze tien bijzondere accommodaties in Wallonië. Van een Afrikaanse hut hoog in de bomen tot een aqua lodge waar je vissen onder je voeten door zwemmen.

Wij hebben acht bijzondere plekken voor je geselecteerd, waar je volledig tot rust kunt komen. Bekijk hier acht bijzondere accommodaties om te overnachten in Wallonië!

1. La Cabane Du Bois Dormant – Spa

Een van de meest bijzondere plekken om te overnachten is hoog in de bomen. Wakker worden van gezang van vogels, alsof je in hun eigen nestje bent beland. Het kan in La Cabane du Bois Dormant, in de bossen in de buurt van Spa.

Overnachten doe je hier in een luxueuze boomhut die je misschien een beetje doet denken aan een Afrikaanse hut. Er is ruimte volop: de boomhut is ongeveer 35m² groot.

Het is de ideale plek als je toe bent aan even helemaal niets. Zet je telefoon op vliegtuigmodus, luister naar de geluiden van de natuur om je heen, pak een boek erbij en geniet. Op een fijne plek als La Cabane du Bois Dormant gaat dat volledig vanzelf.

▸ Meer info: La Cabane Du Bois Dormant

Scroll naar boven