Alleen maar goed nieuws: 5x websites

We willen graag up-to-date blijven met alles wat er in de wereld gebeurt, maar worden vaak ook somber van alle heftige berichtgeving. Daarom: vijf websites die alleen goed nieuws plaatsen, voor als je even een opkikkertje nodig hebt (en op de hoogte wil blijven).

Goed nieuws van Flow
Op onze eigen website plaatsen we dagelijks positieve berichten, mooie initiatieve, fijne mental health-nieuwtjes en tips uit nieuw gepubliceerde onderzoeken. Want er gaat ook heel veel goed in de wereld.
Goed nieuws van Nu.nl
Als je even geen behoefte hebt aan de wat negatievere berichten op Nu.nl, ga dan naar de pagina met positieve berichten. Hier staat wekelijks een samenvatting van al het goede en blijmakende nieuws van de afgelopen week.
Good News Network
Op deze website staat al jaren alleen positief nieuws. Het motto: er is niet te weinig positief nieuws, er is alleen te weinig aandacht voor positieve berichten.
Good news van de Huffington Post
Nog een algemene website die een speciale pagina heeft ingericht voor blije, vrolijke en grappige nieuwtjes, met fijne koppen als ‘Mystery man buys $ 540 worth of girl scout cookies so troop won’t get cold’.
The Happy Broadcast
Illustraties met positief nieuws, gemaakt door Mauro Gatti, die genoeg had van alle slechte berichtgeving in de media. Je vindt er niet alleen positief nieuws uit Nederland maar uit landen over de hele wereld.

Meer lezen

Dit gaat er goed in de wereld.
Gelukkig zijn: dit is de top 20 blijmakers, blijkt uit onderzoek.
Waarom je meer goed nieuws wilt lezen.
Met dit 12-seconden-trucje sta je positiever in het leven.

Fotografie Getty Images
Gepubliceerd op 17 november 2023

Scroll naar boven