Categorieën
Nieuws

Amber Heard over eerste klap Johnny Depp: ‘Dacht dat het een grapje was’

De Johnny en Amber-case loopt al een tijdje. Onlangs verklaarde Amber Heard onder ede dat ze tijdens huwelijk met Johnny Depp meerdere keren geslagen is. Haar advocaat Elaine Bredehoft vroeg daarop aan Amber of ze zich de aller eerste keer nog kon herinneren. Waarop Amber vertelde dat ze dacht dat de eerste klap ‘een grap’ was. Dat vertelt People.

Geen grapje

Volgens Amber was de eerste mishandeling door haar ex-partner heel onverwachts. Emotioneel vertelt ze dat ze een normaal gesprek voerde met Johnny waarbij ze hem een vraag stelde over een onleesbare tattoo op zijn lichaam. De acteur legde daarop uit wat deze betekende en daar moest Amber om lachen. Dat viel bij Johnny niet in goede aarde, hij explodeerde, zo vertelt ze.

“Zo simpel was het. Ik moest lachen omdat ik dacht dat hij een geintje maakte, maar toen sloeg hij me in mijn gezicht,” vertelt Amber. Ze zegt dat ze ook na de klap begon te lachen, omdat ze dacht dat Johnny een grap maakte en ze niet wist wat ze moest doen. “Ik was er echt van overtuigd dat het het grapje was. Ik keek hem aan, wachtend op een reactie, maar die kwam er niet. Want het was geen grapje.”

Emotioneel

Er volgde nog een klap, nadat Johnny haar een ‘funny bitch’ had genoemd. Toen merkte Amber dat het geen grap betrof. “Ik had gedacht dat ik wel een reactie zou geven, maar als vrouw zijnde ben ik nog nooit op zo’n manier geslagen. Ik ben een volwassene en zit naast de man van wie ik houd, die me zonder reden een klap geeft.”

Amber vervolgt dat ze na de klap van haar (inmiddels ex-)man op de grond viel. In tranen legt ze uit hoe ze zich na de mishandeling voelde. “Ik had zo graag gewild dat hij zei dat het een geintje was. Want het deed me fysiek geen pijn, ik wilde hem ook niet verlaten. Ik wilde niet in deze realiteit zijn,” vertelt ze. Ze vervolgt dat ze heel goed weet wat de situatie voor haar betekende. “Ik wilde niet dat de man van wie ik hield zo was, want dan kun je niet meer terug. Ik ben niet dom. Je kan geen vrouw slaan, je kan geen man slaan, je kan niemand slaan.”

Lees ook
Johnny Depp beschuldigd van seksueel misbruik: ex Amber Heard gepenetreerd met een glazen fles

Gebroken hart

Amber vertelt dat ze vooral moeite heeft met haar handeling in de situatie. “Ik zou willen dat ik hier zat en kon zeggen dat ik voor mezelf opkwam en de deur uit ben gelopen.” Ze vertelt dat ze heel goed weet dat het fout was en wat ze ‘eigenlijk’ had moeten doen. “Ik wist dat ik hem moest verlaten. En dat brak mijn hart.”

Amber vertelt ook hoe Johnny daarna omging met de situatie. Volgens haar begon de acteur te huilen, waarop hij haar beloofde ‘het nooit meer te doen’. Johnny zelf beweerde vorige week dat hij ‘mevrouw Heard nooit heeft geslagen’. Hij zei zelfs dat hij überhaupt nooit een vrouw geslagen had.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

The post Amber Heard over eerste klap Johnny Depp: ‘Dacht dat het een grapje was’ appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON