Categorieën
RSS feeds

André Hazes en Monique Westenberg gespot op een bijzondere Thaise plek

André Hazes (28) en Monique Westenberg (44) genieten, samen met zoontje Dré, met volle teugen van een vakantie in Thailand. Daar werden ze door toeristen op een wel heel bijzondere plek gespot. 

Monique en André samen gespot

Monique Westenberg en André Hazes zitten momenteel in Thailand. Samen met hun zoontje André genieten ze van zon, zee en strand. Eerst hielden ze hun vakantie geheim, maar deze week deelt Monique verschillende kiekjes van hun trip. Zo brachten ze een bezoekje aan Pig Island, waar Monique en kleine Dré knuffelden met varkentjes.

Monique en André zijn (nog) niet officieel bij elkaar, maar toeristen in Thailand hebben de twee gespot op een wel heel bijzondere locatie. André was namelijk samen met Monique en zijn zoontje in een Thaise juwelierszaak. Een toerist heeft de twee op de gevoelige plaat vastgelegd. Beelden vind je bij RTL Boulevard.

Zouden ze alleen op zoek zijn geweest naar een leuke armband of ketting of waren ze heel misschien wel op zoek naar een verlovingsring? Het blijft gissen.

Lees ook
André Hazes is druk bezig met comeback: dit doet hij in het geheim

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

The post André Hazes en Monique Westenberg gespot op een bijzondere Thaise plek appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON