Babynieuws: Dit Married At First Sight-koppel verwacht hun tweede kindje

We hebben met zijn alle weer heerlijk kunnen genieten van het zevende seizoen van Married At First Sight, dat alweer bijna tot een einde komt. Het is dan ook alweer een tijdje geleden dat het eerste seizoen van dit programma werd uitgezonden op televisie. Maar het succeskoppel van dat eerste seizoen heeft leuk nieuws. 

Bram en Patty zijn namelijk nog steeds samen en ze verwachten hun tweede kindje.

Met z’n drieën

Er was geen spectaculaire zwangerschapsaankondiging vanuit Bram en Patty. Bram had het op een hele subtiele manier bekend gemaakt onder een van zijn Instagram foto’s. Op de foto van Bram is te zien hoe ze samen op een terras zitten in Antwerpen. “Weer gezellig met z’n drieën op pad #Antwerpen #vakantie #zwanger”, schreef hij onder de foto.

Reacties

Bram krijgt veel lieve reacties en felicitaties onder zijn foto. Zo reageerde MAFS-trouwambtenaar Mariëlle Jongmans: “Lees ik het goed? ?”, waarop Bram reageerde: “Jazeker ?”. “Heel erg gefeliciteerd samen ?”, schrijft Mariëlle vervolgens. Ook van andere volgers krijgt Bram veel felicitaties.

Bram en Patty

In 2016 werd het eerste seizoen van Married At First Sight uitgezonden op televisie. Toen trouwden Bram en Patty zonder dat ze elkaar ooit eerder gezien hadden. En de match, die was er zeker! De twee bleven als enige van dat seizoen bij elkaar. Bram en Patty kregen eerder in 2019 al hun dochtertje Puck.

Lees ook
MAFS-expert Eveline Stallaart is er klaar mee: ‘We moeten ons kapot schamen’

MAFS-baby’s

Bram en Patty zijn niet de enige met een MAFS-baby. Ook Chantal en Nicolai, die met elkaar trouwde in het tweede seizoen van het programma, kregen in 2019 hun dochtertje Fenne en zijn nu in verwachting van een tweeling.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bram de Jong (@bram_de_jong_001)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: RTL

The post Babynieuws: Dit Married At First Sight-koppel verwacht hun tweede kindje appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

Scroll naar boven