Categorieën
RSS feeds

‘B&B Vol Liefde’-Astrid door het stof: ‘Harmjan, het spijt me’

Afgelopen week barstte de bom in B&B Vol Liefde: een pan mislukte spaghetti leidde tot een enorme uitbarsting bij kandidate Astrid. Astrid zag de beelden zélf ook en schrok zich een hoedje. Op Instagram biedt ze haar excuses aan aan Harmjan.

Door: Veronica Superguide

Nadat Harmjan nogal veel pittige kruiden in de spaghetti gooide, reageerde Astrid in eerste instantie een beetje lacherig. Later ergerde de B&B-houdster zich tóch wel heel erg aan het feit dat Harmjan niet haar geluisterd had. Een gesprek hierover liep totaal uit de hand, en binnen de kortste keren stond Astrid in de tuin te schreeuwen dat Harmjan (weer) een grens over was gegaan.

RTL Boulevard sprak met Astrid, die zélf ook enorm schrok van haar actie. “Ik vond het heel heftig, het kan gewoon echt niet. Ik heb dat toen gewoon niet gezien. Om dit nu te zien is een goede spiegel.”

Lees ook
Lachen: deze kandidaten uit ‘B&B Vol Liefde’ hebben een dubbelganger

‘Harmjan, het spijt me’

Astrid voelt zich schuldig tegenover Harmjan, die zó’n oorwassing nou ook weer niet verdiende, maar ze schrok óók van de reacties die ze zelf krijgt. “Het was niet alleen heftig om mezelf zo te zien, maar ook om te zien wat het met Harmjan deed. Het was heel naar: dit kwam echt driedubbel binnen. Ik krijg ook wel heel veel nare berichten, zeker na de uitzending van gisteren. Dat raakt mij wel heel erg. Als ik het terugkijk, denk ik: Jeetje, kom op! Ik ben een mens, ik ben niet perfect. Ik doe soms ook stomme dingen.”

Op haar eigen Instagram-pagina plaatste Astrid nog een persoonlijke boodschap voor Harmjan. “Lieve Harmjan, wat is het heftig, wat was dat naar. Het spijt mij heel erg, ik heb je te kakken gezet, ik heb je geschoffeerd. Ik heb je respectloos behandeld, ten overstaan van heel Nederland. Je bent zo’n mooi mens van binnen, en van buiten: je bent echt een topvent en het spijt me.”

Het lijkt er niet op dat Astrid en Harmjan uiteindelijk de liefde nog bij elkaar gevonden hebben in B&B Vol Liefde. Harmjan reageerde op Instagram wél vriendelijk: “Dit was en is volledig uitgesproken. Astrid, blijf zoals je bent: een vrouw die in bezit is van alle emoties.”

Je ziet B&B Vol Liefde elke werkdag op RTL4, vanaf 20:30 uur. Nog meer weten? Check hier alles over B&B Vol Liefde 2022

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: still Videoland

The post ‘B&B Vol Liefde’-Astrid door het stof: ‘Harmjan, het spijt me’ appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON