Categorieën
RSS feeds

‘B&B Vol Liefde’-deelnemer Dave herkent zich niet in uitspraken Denise over voorval tijdens opnames

B&B Vol Liefde-deelnemer Dave kan zich niet vinden in de uitspraken van Denise over een voorval tijdens de opnames. Denise heeft verder geen namen genoemd. Dus óf de uitspraken over Dave gaan, is niet bekend. 

Voorval tijdens opnames

Eerder deze week liet Denise weten dat er een voorval had plaatsgevonden tijdens de opnames. Hier had ze melding van gemaakt bij de productie van B&B Vol Liefde. Volgens Denise is hier niks mee gedaan. “Onder het excuus van drank komen mannen nog steeds weg met bepaald gedrag”, schreef ze op Instagram. Verder bleef ze vaag over de details.

Lees ook
Denise uit B&B vol liefde, ‘Mijn melding over een voorval is genegeerd’

Intiem contact

Dave, die een tijd lang op bezoek was bij Denise in Spanje, herkent zich niet in deze woorden van Denise. “Er zijn vaker vanuit haar kant suggesties in negatieve zin gedaan over mij of over dingen die er zijn voorgevallen en ik wil daar gewoon niet aan mee doen.” Dave heeft tijdens de opnames met Denise geappt. “Dat was altijd leuk contact over en weer, een beetje flirtachtig. En heb je wat gedronken dan gaat het wat intiemer, maar ik heb nooit het gevoel gehad dat het ongewenst was. Ik kreeg ook best wel gewoon leuke en grappige dingen terug, dus als ze daarnaar refereert dan weet ik niet precies in welke zin dat negatief zou moeten zijn.”

Dat Denise zich niet op haar gemak gevoeld zou hebben, heeft Dave nooit een idee van gehad. “Eigenlijk het tegenovergestelde: het was altijd leuk en ze kwam vaak richting mij, ook met intiem contact”, besluit hij.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Veronica Superguide | Beeld: RTL

The post ‘B&B Vol Liefde’-deelnemer Dave herkent zich niet in uitspraken Denise over voorval tijdens opnames appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON