Categorieën
RSS feeds

‘B&B Vol Liefde’: is dit het bewijs dat Hans en Petra een setje zijn?

Mogelijk hoopgevend B&B Vol Liefde-nieuws! En dát kunnen we maar al te goed gebruiken. Vormen Petra en ‘Franse Hans’ een koppeltje?

Door: Veronica Superguide

“Ik denk dat zeker te weten dat het nog steeds goed gaat tussen de twee”, roept De Telegraaf-B&B-watcher Eva van Riet in haar nieuwe napraatvideo. Hó eens even, dat zou érg mooi zijn. Dat niet alleen: mocht het kloppen, hebben we hier een unicum te pakken. B&B Vol Liefde bestaat pas twee seizoenen, maar bracht tot nu toe géén… liefde op. Tijd voor wat uitleg.

Petra en Hans nog bij elkaar?

Momenteel gaat Petra, die we al kennen van een héél groot NPO-programma, erg lekker met Hans in Frankrijk. De paarden van de B&B-houder komen zelfs helemaal tot rust nu Yovan pleite is. Er vallen weinig stiltes en de twee groeien steeds meer naar elkaar toe. Aan sarcastische sneertjes ook geen gebrek in Dégagnac. Een gouden match, lijkt het.

Lees ook
Hoe gaat het nu met Vincent uit ‘B&B Vol Liefde’?

Wat wijst er dan op dat ze as we speak een setje vormen? Nou: “Vorige week vrijdag was Petra te gast bij Renze aan tafel”, herinnert Eva zich. “Ze had daar een t-shirt aan met daarop ‘Miners of Muzo’ en ik zal je eens wat zeggen, dat is de band van Hans!“, aldus Eva. “Hans is gitarist en speelt in die rockband.”

Love is in the air

“Ik denk dat daar wat is opgebloeid”, concludeert Eva en inderdaad: je draagt geen bandshirtje als je de gitarist niet kan uitstaan. Op zijn ‘minst’ zijn ze dus niet met ruzie uit elkaar gegaan. En eh… dat is al heel wat in B&B Vol Liefde. Als we op een roze wolk zitten – laten we dat voor het gemak even doen – kunnen we er stiekem vanuit gaan dat ze het nog steeds érg leuk hebben samen en dat Petra haar prins op het witte paard heeft gevonden!

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

The post ‘B&B Vol Liefde’: is dit het bewijs dat Hans en Petra een setje zijn? appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON