Categorieën
RSS feeds

‘B&B Vol Liefde’ is voorbij: hoe is het nu met alle koppels?

Het tweede seizoen van B&B Vol Liefde was behoorlijk succesvol: maar liefst vier van de acht B&B-eigenaren vonden de liefde. Astrid, Martijn, Hans en Richard bleken hun match te hebben gevonden. Maar hoe gaat het nu met de B&B Vol Liefde-koppels?

Astrid en Harmjan

Na de grote ruzie, waarbij Harmjan over de grenzen van Astrid ging, had niemand verwacht dat de twee met elkaar zouden eindigen. Maar toch bleek er iets op te bloeien tussen de twee. Harmjan was volhardend en besloot vol voor de ietwat stugge Astrid te gaan.

Ook na de opnames waren Harmjan en Astrid gelukkig met elkaar. Harmjan heeft zelfs zijn baan opgezegd om in Oostenrijk te gaan wonen! Begin september vertrekt hij officieel naar Oostenrijk. “Ik ben de gelukkigste vrouw op aarde”, liet Astrid aan RTL Boulevard weten.

Martijn en Fenna

Martijn was vanaf de eerste seconde helemaal verliefd op Fenna. Dat zei hij gelijk toen hij samen met Fenna en de andere kandidaat Susanne bij het kampvuur zat. Een ongemakkelijke scène volgde. Fenna leek wat terughoudend, maar besloot toch voor Martijn te gaan (waar ook vooral zijn ouders heel blij mee waren).

Maar zijn de twee tortelduifjes nog steeds verliefd op elkaar? RTL Boulevard reisde af naar Portugal en wat blijkt? Fenna is verhuisd naar Portugal! Niet gelijk naar de B&B van Martijn, maar naar een huisje in Lissabon, zodat ze eerst haar eigen leven kan opbouwen.

“Ik ben nog steeds helemaal verliefd”, adlus Martijn. “Het voelt zo goed om hier te zijn. Het ging allemaal zo soepel. Al vanaf het eerste moment samen op het balkon”, vertelt Fenna verliefd.

Hans en Petra

En ja hoor, ook Hans en Petra zijn nog gelukkig met elkaar. Het duurde even voordat Hans zich openstelde voor Petra waardoor zij wel twijfels kreeg. Maar gelukkig zijn de twee nog hartstikke gelukkig met elkaar. Petra is ook weer terug gegaan naar Frankrijk en voor haar voelt het alsof ze nooit echt weggeweest is.

Lees ook
‘B&B Vol Liefde’-deelnemers worden bedreigd: ‘Het gaat alle perken te buiten’

Richard en Simone

Het is eigenlijk nog onduidelijk hoe het met Richard en Simone is. Hierover is nog niks bekend, maar Simone hint dat er dinsdagavond bij Jinek meer duidelijk zal worden over haar en Richard. De twee leken in de serie helemaal hotel de botel, maar de vraag is of ze na een aantal maanden nog steeds verliefde gevoelens voor elkaar hebben.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Margriet, RTL Boulevard | Beeld: RTL

The post ‘B&B Vol Liefde’ is voorbij: hoe is het nu met alle koppels? appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON