Categorieën
RSS feeds

Daghoroscoop 17 oktober: Verwaarloos je je partner en vrienden een beetje, Kreeft?✨

De daghoroscoop van 17 oktober 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Kreeft

Je baan vergt momenteel erg veel van je, maar het is allemaal wel heel uitdagend. Onbewust verwaarloos je je partner en vrienden een beetje. Ze nemen het je niet kwalijk, nog niet. Bewaar belangrijke gesprekken voor mensen die je door en door kennen. Zoals je partner of familie. Verder zit je met je gedachten bij de toekomst. Je maakt plannen of denkt aan iets wat gaat komen. Zo lang je je geen zorgen maakt om iets wat nog niet is gebeurd, is dat prima.

Waterman

Probeer vandaag alleen te werken om te zorgen dat je niet in de clinch raakt met je collega’s. De noodzaak iemand te helpen kan voor wat onenigheid zorgen op het werk of binnen de familie. Blijf bij jouw voornemen; dankbaarheid zal elke twijfel wegnemen. Je beschikt vandaag over actie, glamour, durf en zelfexpressie. Je mag bovendien rekenen op een enorme carrière boost. Laat zien wat je in huis hebt. Subtiliteit is daarbij niet nodig.

Lees ook
Steven schiet te hulp: ‘Mijn zoon is bang in het donker. Groeit hij daar vanzelf overheen?’

Ram

Er kunnen vandaag grootse veranderingen worden ontketend. Wees bereid om ze te accepteren en te verwerken. Ertegenin gaan werkt méér dan averechts. Probeer juist nieuwe kansen te zien in al die veranderingen. Het kan je mooie dingen brengen. Als er nog iets uit te praten valt, doe dat dan vandaag nog, voor je onder de wol kruipt. Haal die oude koeien uit de sloot, droog ze af, en stuur ze de wei weer in. Je weet dat je anders toch geen oog dichtdoet.

Geen Kreeft, Waterman of Ram? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.
Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images

The post Daghoroscoop 17 oktober: Verwaarloos je je partner en vrienden een beetje, Kreeft?✨ appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON