Categorieën
RSS feeds

Daghoroscoop 20 oktober: Ga voorzichtig met hindernissen om, Schorpioen✨

De daghoroscoop van 20 oktober 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Schorpioen

Waak ervoor dat je geen gekke dingen doet of overdrijft. Ga voorzichtig met hindernissen om. Toon je betrokken bij een artistiek project, waar jouw menslievendheid de doorslag kan geven. Je collega’s en jij begrijpen elkaar steeds minder. Jij stoomt met een stevig tempo door, terwijl de rest liever zoveel mogelijk rust op het werk heeft. Misschien kunnen jullie het beste apart je eigen ding dan maar doen? Krijgen jullie in ieder geval geen frictie.

Kreeft

Overmatig piekeren heeft je nog nooit iets opgeleverd, dus begin er nu niet wéér mee. Probeer gewoon een aantal dingen uit in de praktijk, dan blijkt snel genoeg wat werkt en wat niet. Als je single bent, krijg je vandaag maar één kans om een onuitwisbare indruk op die knappe verschijning te maken. Binnen relaties vormt desinteresse een reëel gevaar. Zorg er dus voor dat jullie tijd voor elkaar blijven maken en dat je verrassingen voor elkaar hebt.

Lees ook
Mannen met dit sterrenbeeld gaan het vaakst vreemd

Ram

Wees selectief in het kiezen van vrienden. Misschien ben je wijzer dan je denkt. Dat is toch niet ondenkbaar? Jij maakt je zenuwachtig over een afspraak. Dat is onzinnig. Hoe de ander reageert, valt niet te voorspellen. In eerste instantie steunen jouw collega’s veel van wat jij wilt, maar als je vervolgens niet voldoende rekening houdt met gevoelige personen, kan men zich tegen je keren. Belangrijk is dus om te bedenken hoe je draagvlak kunt creëren.

Geen Schorpioen, Kreeft of Ram? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.
Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images

The post Daghoroscoop 20 oktober: Ga voorzichtig met hindernissen om, Schorpioen✨ appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON