Categorieën
RSS feeds

Daghoroscoop 24 augustus: Besteed vandaag meer tijd aan jezelf dan aan anderen, Boogschutter✨

De daghoroscoop van 24 augustus 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Boogschutter

Een ieder is overtuigd van jouw artistieke talenten en als je dat zelf niet ziet, neem dan andermans woord maar voor lief. Zet je creatieve vermogen in en besteed vandaag meer tijd aan jezelf dan aan het helpen van anderen. Probeer vandaag wat beter op de lichaamstaal van je gesprekspartners te letten. Veel mensen zeggen het één, maar denken ondertussen het ander. Iets wat je kwijt was wordt weer teruggevonden. Dat is een pak van je hart.

Schorpioen

Je voedingspatroon is voor verbetering vatbaar. Vooral regelmaat is erg belangrijk. Vaker iets gezonds op tafel zetten kan ook geen kwaad, want je grijpt snel naar de gemakkelijke (en ook ongezonde) dingen. Drijf maar met de stroom mee als je aan chaos en verwarring wilt ontkomen. Een onverwachte situatie zal voor een verrassing zorgen, waardoor je je ongebruikelijk kunt gedragen. Beschaam het vertrouwen niet van iemand die op jou rekent.

Lees ook
Ja, ik wil: deze drie sterrenbeelden zullen meer dan één keer trouwen

Vissen

Een periode van zelfonderzoek kan uitmonden in een verandering van idealen en principes. Blijf geduldig als je naasten jou niet meteen begrijpen. Na een lang gesprek kun je een nieuw project in gang zetten. Jij bruist op het moment echt van de ideeën, zowel thuis als op het werk. Helaas stuit je alleen maar op weerstand en dat ontmoedigt. Trek je er niet te veel van aan en trek gewoon je eigen plan. Ze draaien binnenkort wel weer bij.

Geen Boogschutter, Schorpioen of Vissen? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.
Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images

The post Daghoroscoop 24 augustus: Besteed vandaag meer tijd aan jezelf dan aan anderen, Boogschutter✨ appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON