Categorieën
RSS feeds

Daghoroscoop 26 augustus: Wees op je hoede als mensen zich anders gedragen, Maagd ✨

De daghoroscoop van 26 augustus 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Maagd

Je slaat vandaag de eerste versnelling over en bent meteen op stoom. Van de voorsprong die je opbouwt zul je de volgende werkweek nog veel profijt hebben. Je legt soms wat te veel de nadruk op de details, richt je voornamelijk op de hoofdlijnen. Neem vandaag de leiding over een nieuw project. Je bent erg vindingrijk en je kunt verbindingen leggen die anderen over het hoofd zien. Wees niet te goedgelovig en wees op je hoede als mensen zich anders gedragen.

Vissen

Je kunt met een stormachtige affaire te maken krijgen; de sterren wijzen op een haat/liefde verhouding. Er kan sprake zijn van een heftig verlangen zonder verantwoordelijkheidsgevoel. Het is mogelijk dat je jouw partner tijdelijk verlaat. Jij bent weliswaar dolenthousiast over dat ene plan, maar anderen zijn er op dit moment duidelijk nog niet klaar voor. Zet het voor nu maar even in de koelkast en probeer het op een ander moment nog eens.

Lees ook
Deze drie sterrenbeelden zijn waardeloos in het onderhouden van langdurige vriendschappen

Steenbok

Je bent op zoek naar een omgeving waar je jezelf kunt zijn. Je probeert het vertrouwen tussen jou en je partner of een vriend te vergroten om een veilige basis te creëren. Je hebt een grote aantrekkingskracht op personen van het andere geslacht. Een nieuwe verovering is snel gemaakt. Pas op als dit niet is wat je wilt, want dan zijn de problemen niet te overzien. Ga vandaag eens lekker rustig op familiebezoek, daar staat je een leuk nieuwtje te wachten.

Geen Maagd, Vissen of Steenbok? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.
Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images

The post Daghoroscoop 26 augustus: Wees op je hoede als mensen zich anders gedragen, Maagd ✨ appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON