Categorieën
RSS feeds

Daghoroscoop 29 augustus: Wees eerlijk naar je dierbaren, Steenbok ✨

De daghoroscoop van 29 augustus 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Vissen

Probeer zoveel mogelijk buiten de chaos te blijven. Je bent vandaag wat onzeker, maar dat laat je niet merken. Je doet alsof niets je raakt en dat leidt tot misverstanden. Wees in elk geval eerlijk naar je partner en dierbaren. Deze dag kan voor spanningen zorgen tussen een kritische en een compassievolle benadering. Jij bent iemand die het liefst voor empathie en vergevingsgezindheid kiest, maar dat betekent niet dat je nergens iets van vindt.

Steenbok

Een grote aankoop komt dichterbij. Laat je goed voorlichten door iemand met verstand van zaken, voordat je iets aanschaft, wat eigenlijk net niet is wat je voor ogen had. Het is vandaag een gezellige boel bij je thuis. Alleen de rommel blijft liggen en als je niet om hulp vraagt, moet je alles alleen opruimen. En dat is helemaal niet nodig. Het spreekwoord ‘vele handen maken licht werk’ is hier van toepassing. Spreek ze er maar op aan!

Lees ook
Deze drie sterrenbeelden zijn waardeloos in het onderhouden van langdurige vriendschappen

Waterman

Jij en een goede vriend of vriendin staan op het punt om verschillende richtingen in te slaan. Dat hoeft echter niet tot een breuk te leiden. Wederzijds begrip is essentieel. Op je werk mag je tegenwerking verwachten. Niet iedereen is het eens met jouw visie en werkwijze. Je houdt vandaag moeiteloos je voeten aan de grond. Die stabiele stemming maakt het een ideaal moment om prioriteiten te stellen en de boel weer goed op de rails te krijgen.

Geen Vissen, Steenbok of Waterman? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.
Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images

The post Daghoroscoop 29 augustus: Wees eerlijk naar je dierbaren, Steenbok ✨ appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON