Categorieën
RSS feeds

Danny de Munk, Jaimie Vaes én ‘De Ware Jacob’ genomineerd voor Gouden Televizier-Ring

Niemand minder dan Danny de Munk, Jaimie Vaes en Jacob van De Ware Jacob en B&B Vol Liefde zijn genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring 2022. Dit zijn enkele van de genomineerden…

Yes! De tijd van gouden ringen is weer aangebroken. En nee, we bedoelen niet wedding season. Maar het stemmen op jouw favoriet voor de Gouden Televizier-Ring!

Jaimie: In the Vaes Lane

Dé realityserie van Jaimie Vaes. In het nieuwe seizoen volgen we opnieuw de flamboyante levensstijl van Jaimie; glamour van Amsterdam, tot LA, tot Ibiza en Bali. Jaimie geeft zich meer dan ooit bloot en deelt hoe zij het heft in eigen handen heeft genomen, en echt kiest voor zichzelf èn zoontje Lìo. En alles wat daarbij komt kijken…

De Ware Jacob

Jacob was eerder te zien in B&B Vol liefde, waarin hij een poging deed om een nieuwe liefde te vinden. Deze spraakmakende B&B-eigenaar die in Portugal woont vond toen geen partner, daarom doet hij in De ware Jacob nog een poging. Jacob bereidt zich in de realityserie voor op een summerparty in jaren ’80 stijl om het zomerseizoen mooi in te luiden.

Maar het is de grote vraag of hij dit feestje kan vieren met een leuke nieuwe vriendin. Deze serie volgt zijn turbulente liefdesleven, daarnaast bezoekt hij potentiële nieuwe villa’s om in de toekomst weer met een groot project te starten.

Kopen zonder Kijken

Alex, Bob, Roos, wie kent ze niet? In het programma Kopen Zonder Kijken gaan mensen het experiment aan om een huis te kopen zonder het eerst gezien te hebben.

Woonexperts gaan op zoek naar hét droomhuis voor de deelnemers. Ze geven het lot uit handen en laten zich verrassen. Kopen Zonder Kijken wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé.

Danny de Munk – De Hollandse Nieuwe

Onder leiding van Jeroen van der Boom trekken vakjuryleden Samantha Steenwijk, René Froger en Danny de Munk het hele land door op zoek naar de nieuwe volkszanger van Nederland.

Voor deze bijzondere auditieoptredens thuis zorgen de kandidaten zélf voor de sfeer: woonkamers of achtertuinen worden omgetoverd tot heuse optreedplekken en vrienden en familie worden uitgenodigd voor de nodige support.

Tropenjaren

Dit is een favorietje op de redactie! In de serie volgen we Rosa (Jelka van Houten uit Jeuk) en haar man Jelle (Henry van Loon uit De Luizenmoeder), die net ouders zijn geworden van hun eerste kind. Het koppel doet hun uiterste best om voor hun dochter te zorgen en hun werk, relatie en privéleven te houden zoals deze is, maar uitgaan en feesten lijkt echter steeds meer plaats te moeten maken voor luiers en babysitters.

B&B Vol Liefde

In het nieuwe programma B&B Vol liefde volgen we een aantal alleenstaande B&B-eigenaren die op verschillende plekken in Europa wonen. Zij gaan op zoek naar de liefde van hun leven en iemand om hun droom mee te delen. De bed & breakfast-eigenaren hopen niet alleen romantiek te vinden, maar ook iemand om hen te helpen bij het draaiende houden van de onderneming.

Ex on the Beach: Double Dutch

Ex on the Beach: Double Dutch is een realityprogramma van MTV waarin 8 Nederlandse en Vlaamse singles op een eiland in Thailand verblijven en hun exen op bezoek krijgen. De deelnemers verblijven op een paradijselijke plek ergens in Thailand en leren elkaar kennen in de brandende zon, met alcohol en allerlei luxe om zich heen. Er staat ze alleen één gevaar te wachten: hun ex, die zomaar kan opduiken. De ene ex wil graag verzoenen, de andere is uit op wraak.

Married at First Sight

Married at First Sight is een televisieprogramma waarin een liefdesexperiment wordt uitgevoerd. De deelnemers zijn singles, die op basis van wetenschappelijk onderzoek aan elkaar gekoppeld worden. Ze zien elkaar pas voor het eerst op hun bruiloft.

De koppels die het aandurven en ‘ja’ tegen elkaar zeggen, gaan op huwelijksreis om elkaar echt te leren kennen. Daarna komen de stellen terug in Nederland en zullen ze als getrouwd stel het dagelijks leven moeten oppakken. Na een huwelijk van vijf weken komen de kandidaten van Married at First Sight terug bij de experts van het programma en nemen ze de beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Wie is jouw favoriet? Je kan hier je stem uitbrengen en alle genomineerden bekijken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress

The post Danny de Munk, Jaimie Vaes én ‘De Ware Jacob’ genomineerd voor Gouden Televizier-Ring appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON