Categorieën
RSS feeds

De 10 populairste vakantiebestemmingen van dit moment

Januari is dé maand om de vakantiebestemming van het komende jaar te bepalen. Een goed moment: nieuwe ronde, nieuwe kansen. Het is niet alleen super leuk om te doen, het kan zeker ook lastig zijn. Er zijn zoveel mooie plekken op aarde, dus waar wil je het allerliefst dit jaar op vakantie? Dit lijstje kan je wellicht helpen, ter inspiratie. Het zijn de 10 populairste vakantiebestemmingen van dit moment. Misschien zit die van jou er ook tussen?

10 populaire vakantiebestemmingen

Het lijstje is samengesteld op basis van data van Tripadvisor, een website waar steden, bezienswaardigheden worden beoordeeld door reizigers wereldwijd. Daaruit blijkt dat deze 10 plekken op aarde op dit moment ‘hot’ zijn.

1. Dubai

Het is er altijd warm, op een aangenamer manier, ook weer niet té. Er is veel luxe, mooie stranden en er zijn veel goede restaurants. Geen wonder dat zoveel mensen fan zijn van Dubai. Zeker als het bij ons winter is, is dit een fijne plek om je vitamine D-gehalte weer op peil te brengen. En je hoeft je er zeker niet alleen op een strandbed te vermaken: dit zijn de coolste dingen om te doen in Dubai.

TUI heeft de beste vakanties naar Dubai (vlucht + hotel)

Vakantiediscounter heeft goede aanbiedingen (last minute + all inclusive)

BRON