Categorieën
RSS feeds

De Meilandjes komen terug: achtste seizoen van Chateau Meiland wordt gefilmd

De opnames van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland beginnen vandaag! Het succesvolle SBS6-programma krijgt opnieuw een vervolg. Hoewel seizoen zeven nog op de buis is, bevestigt Talpa dat er inderdaad een nieuw seizoen gaat komen. Wat goeeed! 

“Ik heb het hartstikke druk, nog steeds ook met Chateau Meiland”, hintte Martien Meiland op de rode loper van de nieuwe film De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis. Waarin hij zelf de rol van kasteelheer Jean Claude speelt.

Nieuw seizoen

Wanneer de volgende reeks op televisie te zien zal zijn, is nog niet bekend. “Daar kunnen we nog niets over zeggen”, laat de woordvoerder weten. “Ik heb er gewoon hartstikke veel zin in, allemaal”, zegt Martien zelf over het nieuwe seizoen van Chateau Meiland.

Lees ook
Wat goeeeeeed! Martien Meiland zingt soundtrack nieuwe Sinterklaasfilm

In augustus zei Martien Meiland dat hij verwacht dat de realityserie rond zijn familie niet langer zal blijven bestaan dan nog vijf jaar. “Als de kijkcijfers instorten, stoppen we. Zolang wij ver boven het miljoen scoren, blijven we doorgaan”, zo zei de voormalig kasteelheer tegen Veronica Superguide.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP, Libelle | Beeld: Brunopress

The post De Meilandjes komen terug: achtste seizoen van Chateau Meiland wordt gefilmd appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON