Categorieën
RSS feeds

De populaire Scrub Mommy-spons is hot op social media en dit is waarom

Op social media vliegen de TikToks en Instagram Reels met de Scrub Mommy je om de oren. Heb je nu geen idee waar dit over gaat? Lees dan mee over de populairste spons van het moment.

Exclusief materiaal

De Scrub Mommy is een schoonmaakspons die gemaakt is van FlexTexture en ResoFoam. Door dit exclusieve materiaal verandert de spons als ie in aanraking komt met water. Doop de spons in warm water als je iets lichtjes wilt reinigen. Als de spons in aanraking komt met koud water is hij erg geschikt om hard te schrobben. Daarbij is de spons erg populair omdat ie geen krassen maakt. Je kunt m daarnaast tot wel 8 weken gebruiken, zonder dat hij gaat stinken.

Vrolijk gezichtje

De spons wordt gekenmerkt door een vrolijk gezichtje. Dat ziet er niet alleen leuk uit, maar het heeft ook een functie. Je vingers moet je in de ‘ogen’ stoppen voor meer grip. Met de ‘mond’ kun je dan weer gemakkelijk keukengerei schoonmaken.

Lees ook
Weer een fijne TikTok-lifehack: zó blijft de geur van je parfum echt de hele dag hangen

Tiktok en Instagram

Op TikTok en Instagram Reels wordt de Scrub Mommy veelvuldig gebruikt door allerlei schoonmaakinfluencers. In onderstaande video van @beclean_ zie je de spons in gebruik.

@beclean_ A little goes a long way… 🧚 #asmr #asmrcleaning #fairyliquid #scrubmommy ♬ original sound – ✨Cleaning tiktok✨

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Wibra, TikTok | Beeld: Getty Images

The post De populaire Scrub Mommy-spons is hot op social media en dit is waarom appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON