Categorieën
RSS feeds

De ultieme roadtrip langs de mooiste plekken op Bonaire

Bonaire lijkt klein, maar stiekem leg je toch heel wat afstanden af op het eiland. Een auto is daarom handig, al dan niet noodzakelijk. Praktisch gezien kun je het eiland in twee delen; een noordelijk en een zuiderlijk deel. Het maken van een roadtrip op Bonaire is heel gemakkelijk en overzichtelijk, want er is praktisch één (hoofd)weg die je volgt.

▸ Tip: het is slim om een auto op Bonaire te huren via Sunny Cars, dan huur je all-inclusive en ben je altijd 100 procent verzekerd.

Roadtrip Bonaire: het mooiste van noord én zuid

Wij nemen je mee op de ultieme roadtrip door Bonaire langs de mooiste plekken van het eiland. We beginnen onze route in het noordelijke deel van Bonaire. Omdat een deel van de route éénrichtingsverkeer is, kun je deze roadtrip niet andersom rijden. Je kunt overigens maar tot ongeveer het Goto Zout- en Flamingomeer rijden. De hele noordelijke punt is onderdeel van het Washington Slagbaai National Park en daar heb je een toegangsticket voor nodig. Let’s go!

De route die wij hebben gereden kun je in Google Maps bekijken. Het is een route van ‘slechts’ 78 kilometer, zo groot is Bonaire niet. Maar omdat je flink wat leuke stops wil maken, is het een aanrader om de route in tweeën te delen: trek voor noord en zuid allebei aparte een volle dag uit, dan heb je voldoende tijd om onderweg vooral te genieten!

Op zoek naar leuke hotspots onderweg? De 21 leukste restaurants en strandtenten heb ik hier voor je verzameld!

De ultieme roadtrip om de mooiste plekken op Bonaire te ontdekken

BRON