Categorieën
RSS feeds

Deze zomer gaan we allemaal aan de Sangria Slushie: zó maak je het

Door déze cocktail krijgen we weer helemaal zin in de zomer. Na de Gin-Tonic- en de Radlerijsjes, is er nu weer een nieuwe combinatie tussen cocktails en ijs. Namelijk: de Sangria Slushie! Heerlijk om tijdens die warme zomerdagen even lekker af te kunnen koelen.

Sangria Slushie

Wie vroeger al dol was op de heerlijke slush puppies, zal deze volwassen variant hierop helemaal geweldig vinden. De Sangria Slushie combineert namelijk twee van onze favorieten: de lekkere, verkoelende slushie en de heerlijke smaak (en alcohol natuurlijk) van de Sangria. Dus haal die blender maar snel tevoorschijn, want dit recept moet je zeker weten hebben geprobeerd!

Lees ook
Voor de warme zomerdagen: deze originele koffie-cocktail móet je proeven

Benodigdheden

250 gram bevroren rood fruit
1 sinaasappel
250 ml rode wijn
2 theelepels honing
Rood fruit voor de garnering
IJsklontjes

Met het doen van de boodschappen is het meeste werk eigenlijk al gedaan. Haal vervolgens alleen nog de schil van de sinaasappel af. Doe deze samen met het rode fruit, de rode wijn, de honing en de ijsklontjes in een blender. Stel deze in op het smoothie programma. En voilà, je Sangria Slushie is klaar. Je kan deze vervolgens nog garneren met aardbeien, frambozen en blauwe besjes, voor een extra feestje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Melissa • Dairy Free Recipes (@simplywhisked)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Fem-Fem | Beeld: GettyImages

The post Deze zomer gaan we allemaal aan de Sangria Slushie: zó maak je het appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON