Categorieën
RSS feeds

Dit wil je zien: video van breakdancende koning Charles gaat viral

Koning Charles III soepel in de heupjes? Nu vast niet meer, maar op social media gaat een video viral waarin we een breakdancende Charles zien. In 1985 liet de toenmalige kroonprins wat moves zien in een echte breakdance-sessie.

Breakdancende Charles

In de viral video is Charles 37 jaar. Hij brengt een bezoekje aan Middleton-on-Sea in West Sussex. Daar volgde hij de cursus ‘Youth Meets Industry’, samen met driehonderd mensen die destijds werk zochten. Tijdens zijn bezoek maakt hij kennis met breakdancende jongeren. Hij kan dan natuurlijk niet achterblijven op de dansvloer en waagt ook een pasje.

De tekst gaat verder onder de video.

@royaldailytea Prince Charles Break Dancing! lol #princecharles #ukroyals Video courtesy of @the_royal_family_devotee ♬ original sound – Royal Daily Tea

Lees ook
Koning Charles III is een feit: oudste zoon koningin Elizabeth officieel uitgeroepen tot monarch

Geweldig beeldmateriaal

Ook al is Charles ietwat houterig en ook voorzichtig, fans van het Britse koningshuis zijn onder de indruk. “Geweldig beeldmateriaal”, schrijft iemand op TikTok. Een andere fan schrijft: “Oh nee!!😳 Alsjeblieft stop hem nu!😂😂😂😁🥰 Love Prince Charles!😁🥰”

Het schijnt dat Charles vrijwillig aanbood om mee te dansen met de jongeren. Ervaring met breakdance had de kroonprins helemaal niet. Toch wel gedurfd van de Britse koning!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Vriendin, TikTok | Beeld: Getty Images

The post Dit wil je zien: video van breakdancende koning Charles gaat viral appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON