Categorieën
RSS feeds

Dit zijn de 10 leukste hotspots in Antwerpen

Het is geen geheim dat Antwerpen één van onze favoriete steden is. Deze stad is niet alleen snel te bereiken vanuit Nederland, het is er meteen écht anders dan bij ons. Het Vlaams om je heen, de statige winkels, hippe horeca, de vele hotspots en de Antwerpse gezelligheid. Dat laatste kennen we natuurlijk wel en dat is misschien wel de reden dat Nederlanders er zo graag komen. En omdat een nachtje eigenlijk te kort is, raden we je aan om eens een weekend naartoe te gaan. Bovendien ben je er zo, zeker als je de trein pakt. Stap je meteen uit op misschien wel het allermooiste treinstation ter wereld!

Hotspots Antwerpen

Antwerpen is een trendy stad, vol toffe hotspots. Van mooie restaurants met fantastisch eten tot een superhip dakpark, prachtige winkels en conceptstores en hotels met een interieur waar je je vingers bij aflikt. Dat overdrijven we niet. ‘t Zuid is één van de populairste wijken van ‘t Stad (zoals Antwerpen door de inwoners wordt genoemd), maar er zijn nog veel meer leuke wijken verspreid door de hele stad. Wij vertellen je wat de allerleukste hotspots van dit moment zijn!

⤷ Neem ook een kijkje op de site van Moonback: een nieuw boekingsplatform waar je als reiziger een eerlijke prijs voor een overnachting betaalt en de aanbieders een eerlijke commissie ontvangen. Met een originele presentatie en fijn aanbod aan hotels in Antwerpen.

Zeker doen in Antwerpen: borrelen op een fijn terras, zoals hier bij Pilar in ‘t Zuid.

BRON