Categorieën
RSS feeds

Dit zijn de 21 leukste hotspots van Bonaire

Op Bonaire zijn veel leuke restaurants of fijne strandtentjes te vinden. Loop of rij rond op het eiland en je komt vanzelf leuke plekken tegen. Wil je liever gericht ergens naar toe rijden of zeker zijn van je zaak? Ga dan naar één van deze hotspots!

Ontbijt, lunch en koffie

Ontbijten, lunchen of een koffietje drinken: hier moet je zijn op Bonaire!

1. The Beach bij grand windsock

Fijne strandtent waar je de hele dag lekker kunt chillen. Het is geen goedkope strandtent, maar je mag wel weer gratis gebruik maken van de strandbedjes en douches. Je kunt hier via een trappetje de zee in om te snorkelen.

2. Maiky snack

‘Best local food in town’. Echt lokaal eten doe je hier en meer Caribische vibe ga je bijna niet vinden. Let wel op: alleen in het weekend geopend.

3. Sunshine food & drinks

Een fijn koffietentje in het centrum van Kralendijk. Er worden hier elke dag verse taartjes gebakken en die zijn zeker aan te raden. Ook de croissants zijn lekker en alles gaan ‘to go’ mee!

4. Bagel & Bloom

Pas in 2022 geopend en een aanwinst voor Bonaire. Neem een lekker eitje met avocado of een yoghurt met vers fruit. Een gezellige plek, mooie open keuken en fijne service!

5. Boertiek

Het koffie- en lunchtentje van Jonnie & Theresa Boer. Hier worden naast koffie en sapjes ook broodjes en eigen producten van de sterrenkok verkocht.

Bij The Beach mag je de hele dag gebruik maken van de ligbedjes

BRON