Categorieën
RSS feeds

Dit zijn de 5 leukste dingen om te doen in Portland!

Portland is een van de leukste steden van Amerika, gelegen aan de westkust in de staat Oregon. De slogan die bij de stad hoort is ‘Keep Portland Weird’, om maar aan te geven dat deze eigenzinnige stad anders is dan Amerikaanse steden die je wellicht al kent. Portland is groot, groen en waterrijk. Het is een prettige stad voor een stedentrip, met een levendige bier- en food cultuur, goede fietspaden en mooie parken. Oh, en neem je wandelschoenen mee, want in Portland blijf je niet stil zitten. Maak je een reis langs de Amerikaanse westkust, dan is Portland dé plek om je reis te beginnen. Maar blijf wel eerst een paar dagen hangen, want dit zijn de vijf leukste dingen om te doen in Portland!

Hoe kom je in Portland?

Via een directe vlucht van 10,5 uur vlieg je met Delta Air Lines van Amsterdam naar de luchthaven van Portland – te boeken via KLM. Openbaar vervoer is hier heel goed geregeld: binnen 15 minuten sta je in het centrum van Portland.

Hoewel Portland een van de grootste steden van Oregon is, is het zeker ook een overzichtelijke stad. In de zomermaanden is het er fijn qua temperatuur: gemiddeld zo’n 20 graden. Perfect om op je gemak de stad te ontdekken dus!

BRON