Categorieën
RSS feeds

Dit zijn de 6 coolste dingen om te doen in Madrid

Een stedentrip naar Madrid, waar zullen we beginnen? Madrid, zoals elke Europese stad, is niet gezegend met het warmste weer tijdens de wintermaanden. Toch is de winter een sfeervolle periode voor een stedentrip naar de hoofdstad van Spanje. De heldere, frisse en zonnige winterdagen geven de je veel mogelijkheden om te genieten van het buitenleven. Er is genoeg te doen in Madrid met mooi of slecht weer. Vervelen hoef je je dus zeker niet: dit zijn de 6 coolste dingen om te doen in Madrid!

Vliegen naar Madrid

Vanuit Nederland vlieg je in 2 uur en 15 minuten richting Madrid. Er gaan rechtstreekse vluchten van bijvoorbeeld Amsterdam of Eindhoven, maar ook luchthavens in België en Duitsland vliegen rechtstreeks. Je aankomst is op vliegveld Barajas, het grootste vliegveld van Madrid en zelfs van heel Spanje. Vluchten zijn heel betaalbaar, zeker in de winterperiode.

Bekijk goedkope vliegtickets naar Madrid

Madrid heeft ongeveer 3 miljoen inwoners en ligt midden in Spanje. Er zijn veel bezienswaardigheden, maar deze zijn wat minder bekend bij het grote publiek. Dit zorgt ervoor dat de stad niet dezelfde aantrekkingskracht heeft als bijvoorbeeld Barcelona. Grote voordeel hiervan is dat de stad veel minder toeristisch is en dat je dus een stuk rustiger van de stad kunt genieten. We geven je zes tips om Madrid te bezoeken in de koudste periode van het jaar. Lees je mee?

Het is slim om vooraf je tours, activiteiten en entreetickets in Madrid online te boeken
Ook leuk om te doen: boek een fietstour door Madrid

Wil je net zo genieten van de winterzon van Spanje?

BRON