Categorieën
RSS feeds

Dit zijn de 9 coolste dingen om te doen in Amsterdam!

Ga met me mee naar hartje Amsterdam, zingt Flemming. En dat is eerlijk gezegd een heel goed idee. Amsterdam is mooi en verrast áltijd. Zeker als je er even niet geweest bent, ontdek je er weer nieuwe doorkijkjes, mooie gevels en toffe street art. En ja, soms moet je de toeristen even wegdenken, maar wie daarin slaagt móét ook concluderen dat dit nu eenmaal de allermooiste stad van Nederland is.

Een dagje Amsterdam is ongeacht het seizoen iedere keer leuk. De afgelopen jaren zijn er ook toffe musea en mooie uitkijkpunten bij gekomen die je misschien nog niet kent. De hoogste tijd dus voor een overzicht: dit zijn de 9 coolste dingen om te doen in Amsterdam!

Ontdek Amsterdam met de Go City app

Ben je van plan om een volle dag – of misschien wel meerdere dagen – in Amsterdam door te brengen? En staan er verschillende attracties en bezienswaardigheden op je planning? Dan is het slim om een city app te downloaden, zoals die van Go City. Zeker als je van plan bent om meerdere dingen te doen waar je een kaartje voor moet kopen, denk aan musea bezoeken, dan heeft de Go City app een hoop voordelen. Ik zet ze op een rij:

Het is goedkoper: je betaalt per attractie minder dan de optelsom van losse kaartjes
Je hoeft niet meer in de rij te staan: je kunt overal doorlopen zonder bij de kassa te hoeven wachten
Alles staat in een handige app op je telefoon: je hebt geen losse kaartjes of papier meer nodig

Wil je meerdere musea bezoeken dan is het absoluut een aanrader om aan te schaffen. In Amsterdam dus super handig om te hebben (er zitten meer dan 25 topattracties in), maar dat geldt eigenlijk voor iedere wereldstad. Ook in Londen, Parijs, Rome en alle andere grote steden wereldwijd kun je Go City gebruiken.

Snel even downloaden dus!

Toegang tot topattracties in Amsterdam met Go City

BRON