Dit zijn de vijf mooiste plekken op Rhodos die bijna niemand kent!

Rhodos is een van de mooiste eilanden van Griekenland. Het is een eiland in de Egeïsche Zee, dat een klein stukje uit de kust van Turkije ligt. Rhodos is een echte zonbestemming, en zonovergoten eiland dat tot de belangrijkste toeristische bestemmingen van Griekenland hoort. Rhodos is ook een van de vier grootste eilanden van Griekenland en dat betekent dat er volop ruimte is om mooie plekken te ontdekken. Maar waar moet je zijn? Wat zijn nu echt de unieke parels van Rhodos? En welke plekken zijn nog onontdekt? Wij hebben ze voor je verzameld: dit zijn de vijf mooiste plekken op Rhodos die bijna niemand kent!

Op vakantie naar Rhodos

Rhodos heeft alles wat je vakantiehart begeert. Je vindt er talloze historische bezienswaardigheden, lieflijke dorpen en prachtige zandstranden. Gooi daar het heerlijke Middellandse Zeeklimaat overheen en je hebt er een topvakantie. Toeristische plekken zijn er zeker, maar onontdekte parels des te meer. Weg van de massa ontdek je de charme van Griekenland. Mooie plekken waar al decennia lang de tijd stil staat, waar je overnacht op onontdekte vakantieadresjes. Waar je in lokale tavernes met open armen wordt ontvangen om de echte Griekse keuken te proeven. De mooiste plekken weg van de massa ontdek je het beste met een huurauto. Wij huren die altijd via Sunny Cars, dan huur je all-inclusive en ben je 100 procent verzekerd. Geen gedoe op vakantie dus! Boek dus een accommodatie én een huurauto op Rhodos om al deze plekken zelf te gaan ontdekken.

Goed om te weten over Rhodos

De vliegtijd van Amsterdam naar Rhodos is ongeveer 3,5 uur, afhankelijk van de wind.
Je kunt rechtstreeks naar Rhodos vliegen met Transavia: dat kan vanaf Schiphol en Eindhoven Airport.
Er is 1 uur tijdverschil: het is er 1 uur later dan in Nederland (in de zomertijd én wintertijd).
Je kunt op Rhodos water uit de kraan drinken. Het kraanwater komt namelijk uit natuurlijke bronnen op het eiland.
Het kan er behoorlijk waaien: vooral in het westen voel je de wind. In het oosten van het eiland is er veel minder wind.
Op 15 Augustus is het Maria Hemelvaart, en dat is één van de belangrijkste feestdagen in Griekenland, die ook op Rhodos flink gevierd wordt.

Scroll naar boven