Categorieën
RSS feeds

Een glaasje te veel: deze drie sterrenbeelden kunnen echt niet tegen alcohol

We kennen allemaal wel iemand in onze omgeving van wie alcohol niet de beste vriend is. Na drie wijntjes gaan alle remmen los. En de volgende dag kan die vriend of vriendin zich niks meer herinneren van al die (een tikje) gênante momenten. Deze drie sterrenbeelden kunnen écht niet tegen alcohol. 

Het zou zomaar eens in de sterren geschreven kunnen staan of jij wel of niet goed tegen een drankje kan.

Leeuw

De Leeuw kan heel baldadig worden van alcohol. Gooi er wat glazen rode wijn in en dit sterrenbeeld begint met herrie schoppen. Helaas is er vaak sprake van een kwade dronk waarbij gepraat overgaat tot geschreeuw en verschillende voorwerpen (denk aan glazen, borden, of peper- en zoutvaatjes) worden meegenomen of zelfs vernield. Niet altijd een pretje dus om met de Leeuw (aka kleptomaan) op stap te gaan. Dus Leeuwinnen; wees gewaarschuwd! Houd je alcoholische radar in de gaten om te voorkomen dat je de hele tent afbreekt.

Maagd

Na een paar gin-tonics zit de Maagd op de praatstoel en binnen no-time kan de hele bar het levensverhaal van de Maagd navertellen. De volgende ochtend? Die is uiteraard rampzalig. Dit sterrenbeeld verhuist het liefst per direct naar een ander continent nadat haar vriendinnen in geur en kleur hebben verteld welke informatie ze allemaal heeft gedeeld met wildvreemden. Super gênant.

Lees ook
Wil je stoppen of minderen met alcohol drinken? Wij geven je 5 handige tips

Waterman

De naam van dit sterrenbeeld verklapt het al. Een Waterman kan het soms maar beter bij een glaasje water houden. Er is één dingetje waar dit sterrenbeeld geen held in is: het uiten van gevoelens. Watermannen kunnen moeilijk emoties uiten, waardoor het voor anderen lijkt alsof ze altijd alles onder controle hebben. Je voelt hem al aankomen: die ‘controle’ wordt helemaal losgelaten tijdens een avondje uit. Dan komt het alter ego van de Waterman naar boven: ze klimmen als eerste op de bar, zeggen geen nee tegen een aantal belly shots en ze kunnen aan het einde van de avond niet meer op hun benen staan. Ach, dat moet eens in de zoveel tijd kunnen, toch?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Amayzine| Beeld: Getty Images

The post Een glaasje te veel: deze drie sterrenbeelden kunnen echt niet tegen alcohol appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON