Een rondreis door het Caribisch gebied: 5x inspiratie!

Ben jij van plan om binnenkort naar de Caribische eilanden te reizen? De Caribische eilanden zijn voor veel mensen een droombestemming. Het uitkiezen van eilanden kan wel lastig zijn, omdat er zoveel mooie eilanden tussen zitten. Hieronder vind je inspiratie voor een rondreis door het Caribisch gebied!

1. De ABC eilanden

De ABC eilanden zijn natuurlijk erg populair onder Nederlandse toeristen. Dat is ook niet voor niets. Aruba, Bonaire en Curacao hebben alle drie prachtige stranden, zee en verschillende bezienswaardigheden. De ultieme bestemming voor een Caribische zonvakantie. Vliegtickets naar Aruba zijn ook makkelijk te verkrijgen en vanuit Nederland kun je Aruba zonder overstap bereiken. Als je een rondreis door het Caribische gebied wilt maken, zijn de ABC eilanden zeker de moeite waard om in overweging te nemen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een of twee eilanden te bezoeken. Aruba staat bekend om zijn drukkere uitgaansleven en lange, brede stranden. In Curacao kun je juist terecht voor wat kleinere stranden en baaitjes en Bonaire staat bekend om zijn prachtige onderwaterwereld. Het ligt er maar net aan wat jou het meest aanspreekt!

2. Cuba

Cuba is een van de weinige landen in de Caribische eilanden waar je nog het echte authentieke leven kunt meemaken. In de stad Havana kun je de prachtige historische kleurrijke huisjes spotten en je ogen uitkijken naar de vele old timers die er rondrijden. Uiteraard is Cuba daarnaast ook een mooie strandbestemming. De plaats Varadero ligt aan een 20 kilometer lang strand en hier kun je ook terecht voor een luxe verblijf in een van de vele hotels en accommodaties. Cuba is dus zeker een aanrader om te bezoeken tijdens een rondreis door het Caribische gebied!

Scroll naar boven