Categorieën
RSS feeds

Er hangt liefde in de lucht: deze drie sterrenbeelden hebben geluk in de liefde tijdens de herfst

Vallende blaadjes, veel regen, gure wind: van dit sombere weer wordt niemand vrolijk. Maar er is goed nieuws voor drie sterrenbeelden. Deze drie sterrenbeelden hebben deze herfst extra reden om happy te zijn, want er hangt liefde in de lucht! 

Steenbok, Kreeft en Boogschutter zijn de sterrenbeelden die veel geluk hebben in de liefde tijdens de herfst.

Steenbok

De herfst is hét seizoen van de Steenbok. Je hebt het afgelopen jaar ontzettend hard gewerkt, maar dit seizoen staat in het teken van bijkomen en selflove. Probeer dit seizoen op te staan voor nieuwe contacten, want je komt veel bijzondere mensen tegen tijdens de herfstmaanden. Ja, Steenbok, jij bent een van de sterrenbeelden die deze herfst geluk heeft in de liefde!

Kreeft

De herfst is ook heel goedgezind voor het sterrenbeeld Kreeft. In deze periode ben je heel positief ingesteld, waardoor je ook veel positiviteit aantrekt. Je hebt zin om in deze maanden veel nieuwe mensen te leren kennen. Je bent lekker aan het netwerken voor je werk. In je privéleven komen er ook bijzondere mensen op je pad, zowel op vriendschappelijk als romantisch vlak.

Lees ook
Dromen zijn géén bedrog: tijdens de herfst komen de dromen van deze drie sterrenbeelden uit

Boogschutter

De herfst wordt voor Boogschutter lekker avontuurlijk. Ook jij ontmoet veel nieuwe mensen. Ook geniet je met volle teugen van je vrijheid. Deze herfst komt er ook een speciaal iemand op je pad. Er onstaat een bijzondere vriendschap, of is het toch meer dan dat?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Getty Images

The post Er hangt liefde in de lucht: deze drie sterrenbeelden hebben geluk in de liefde tijdens de herfst appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON