Categorieën
RSS feeds

Erica Meiland legt uit waarom zij Maxime weggaf bij het altaar

Erica Renkema, de moeder van Maxime Meiland, deed maandag bij RTL Boulevard een boekje open over de reden dat niet vader Martien, maar zij Maxime naar het altaar begeleidde bij Maximes bruiloft.

Zaterdag 30 juli was de bruiloft van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer. Het is een prachtige dag geweest. De twee kersverse echtgenoten hebben enorm genoten, maar waren de volgende dag wel behoorlijk moe. “Ik ben gebroken. Ik ben vooral erg moe. gister had ik dat gevoel niet zo, want je gaat toch door. Maar het was zo leuk. Het was het allemaal waard”, vertelde Maxime brakjes.

Naar het altaar

Moeder Erica vond het een geweldige dag. “Het was zo’n mooie dag en het weer was ook zo goed! Gisteren was het natuurlijk waardeloos. Het was net een sprookje. […] Ik had af en toe een nat oogje, ja.”

Maxime had eerder al verteld dat haar moeder Erica de eer zou hebben om haar naar het altaar te begeleiden. “Omdat ik toch de meeste opvoeding op me heb genomen vond ik dat wel passend”, zei Erica maandag daarover bij het entertainmentprogramma RTL Boulevard.

Vader Martien Meiland was wel getuige van het jawoord, waarbij hij het niet droog hield. “Die begon ’s ochtends al. Ik had hem de zakdoek van mijn vader gegeven, die had hij wel steeds nodig”, aldus Erica.

Lees ook
Maxime Meiland is getrouwd met grote liefde Leroy: ‘Ik ben gebroken’

Dochters

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer zijn twee jaar bij elkaar en hebben een dochter, Vivé, die in september 2021 werd geboren. Maxime heeft ook nog een dochtertje uit een eerdere relatie, Claire. Zij mocht de ringen overhandigen tijdens de ceremonie.

Maxime deelde gisteren nog een paar prachtige beelden van de bruiloft op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

The post Erica Meiland legt uit waarom zij Maxime weggaf bij het altaar appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON