Categorieën
RSS feeds

Even helemaal niks doen: deze drie sterrenbeelden zijn best wel lui

We zijn allemaal wel eens dol op helemaal niks doen, gewoon in je pyjama tv kijken op de bank met een kop thee. Lui zijn is op zijn tijd natuurlijk helemaal niet erg, maar bij deze sterrenbeelden kan het nog wel eens de spuigaten uitlopen. 

Leeuw

Als Leeuw ben je een geboren leider en een harde werker. Dat klinkt natuurlijk tegenstrijdig, aangezien de Leeuw wel in deze top 3 staat. Leeuwen kunnen inderdaad hard werken, maar ze doen het liever niet te vaak. Plezier maken is net zo belangrijk. Afleiding zoeken van jouw verantwoordelijkheden doe je graag, je bent altijd in voor een babbel met een collega. Dat zorgt er wel voor dat je niet altijd even productief bent.

Dat je een geboren leider bent, zorgt ervoor dat je anderen graag aan het werk zet voor jou. Dit betekent dat je soms lui overkomt, maar als iemand hier kritiek op heeft ben je niet bang om daar tegenin te gaan.

Lees ook
Leugentje om bestwil: deze sterrenbeelden zijn de beste leugenaars

Schorpioen

Als Schorpioen werk je graag efficiënt. Je kunt keihard werken, maar soms ben je ook gewoon liever lui dan moe. Bij Schorpioenen draait het er vooral om of je hard voor iets wíl werken. Zodra jij ergens passie voor hebt ga je er helemaal voor. Jouw motor draait vaak helemaal op wilskracht, wat betekent dat wanneer je iets niet leuk vindt, je het ook liever niet doet. Je deelt je tijd graag efficiënt in en geniet volop van je vrije momenten. En daar is natuurlijk helemaal niks mis mee.

Stier

Dat geldt voor de Stier zeker. Ben jij een stier, dan kan het zijn dat je het een verrassing vindt dat je in dit rijtje staat. Laat het ons uitleggen. Als Stier weet je wat jouw taken zijn en wil je deze op een nauwkeurige manier afronden. Echter, zodra je klaar bent, ben je ook klaar. Jij streeft na het behalen van je doelen niet direct naar meer. Dat betekent dat je, als jouw takenlijstje leeg is, je zonder schuldgevoel op de bank kunt ploffen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Margriet | Beeld: Canva

The post Even helemaal niks doen: deze drie sterrenbeelden zijn best wel lui appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON