Categorieën
RSS feeds

Ex-vrouw Peter R. de Vries geeft eerbetoon met groot schilderij

Jacqueline, de ex-vrouw van Peter R. de Vries, heeft een groot schilderij gemaakt van hem. Hij was haar ‘steun en toeverlaat’, ook na hun scheiding. Ze presenteerde het mooie portret aan de zichtbaar geëmotioneerde Kees van der Spek, collega en goede vriend van Peter.

Het schilderij van Peter is binnenkort te zien in Beeld & Geluid in Hilversum.

Schilderij Peter R. de Vries

“Vandaag heeft mijn moeder dit schilderij van mijn vader onthuld”, schrijft zoon Royce de Vries op Twitter bij een foto van het doek waar hij samen met zijn moeder Jacqueline en zus Kelly voor poseert. “Ze heeft hem op een prachtige manier neergezet, echt zoals wij hem kennen.”

Jacqueline was 35 jaar getrouwd met de misdaadjournalist en ondanks de scheiding had ze nog steeds een goede band met hem. “Peter is 35 jaar mijn man geweest en de vader van onze fantastische kinderen. Het is een eerbetoon geworden waarin ik hem liefdevol heb neergezet te midden van zijn grote legacy”, vertelt Jacqueline aan RTL Boulevard.

Lees ook
Tahmina Akefi, de verloofde van Peter R. de Vries, doet haar verhaal: ‘Hij was lief en zorgzaam maar wel gecompliceerd’

Kunstwerk van krantenknipsels

Het kunstwerk, dat onder andere bestaat knipsels uit het wetboek van strafrecht en krantenknipsels van verschillende nieuwsmomenten uit en over het leven van Peter, is door moeder Jacqueline speciaal gemaakt voor haar kinderen.

Binnenkort zal het volgens Royce in bruikleen worden gegeven aan Beeld & Geluid “waar het een mooie plek krijgt”, aldus de advocaat. “Trots!”

Bekijk de beelden van het schilderij hieronder.

1/2 Vandaag heeft Jacqueline de Vries, moeder van Kelly en Royce, dit schilderij van Peter onthuld. Zij en Peter waren ruim 35 jaar getrouwd en zijn tot het laatste moment elkaars steun en toeverlaat gebleven. Ze heeft Peter op een prachtige manier neergezet, zoals wij hem kennen pic.twitter.com/uqm68PlgsP

— Peter R. de Vries Foundation (@PRDVFoundation) October 5, 2022

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP, Veronica Superguide | Beeld: Brunopress

The post Ex-vrouw Peter R. de Vries geeft eerbetoon met groot schilderij appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON