Flow 3 ligt in de winkel!

Het nieuwe nummer ligt in de (online) winkels. Deze keer vind je bij het nummer: twee notitieboekjes en zes posters, samen in een (herbruikbare) envelop.

In Flow 3 vind je verhalen over de nieuwe saamhorigheid, waarom je niet perse hogerop de carrièreladder hoeft te klimmen en waarom het zo moeilijk is om je los te maken van alles wat er online gebeurt.

Creative director Irene vertelt in het voorwoord over hoe lastig het is dat we zoveel eisen stellen aan onszelf tegenwoordig. “Van wie moet dat dan? Die zin zingt de laatste tijd vaak rond in mijn hoofd. Het is mijn reddingszinnetje als ik weer het gevoel heb dat ik teveel moet. Dan maak ik mezelf gek omdat ik én een Instagramwaardig gestyled diner voor de jarige dochter moet organiseren én een workshop columns schrijven moet volgen én op zaterdag achttien kilometer moet wandelen met vriendinnen én met Flow zo veel mogelijk mensen moet helpen andere keuzes te maken én ik de planten water moet geven die er allemaal slap bijhangen. Zucht. Van wie moet dat dan, Nou van mezelf dus.”

Hoe ze met al haar ‘moetens’ om gaat lees je in het nieuwe nummer, dat je hier kunt bestellen.

In flow 3 vind je onder andere:

Het leven van Dolly Parton
African Art: Een boek over de meest innovatieve Afrikaanse kunstenaars van de laatste tien jaar
Nieuwe denkers: waarom voelen we ons zo aangetrokken tot alles wat er online gebeurt?
Ode aan de laatbloeier
Je eigen mini-oase: tien tips voor je balkon of kleine tuin
DIY: Etui maken

Extra: envelop met twee notitieboekjes en zes posters.

Cadeau bij dit nummer: twee notitieboekjes (waarvan een een wandelboekje is om al je wandelactiviteiten in op te schrijven) en 6 geïllustreerde posters.

Meer lezen

10 ideeën voor het vullen van je notitieboekjes.
Hoe ontdek je wat je wilt en niet wat je hoort te willen?
Beginnen met wandelen: tips van een wandeltrainer.

Fotografie Marjolijn Polman
Gepubliceerd op 22 maart 2023

Scroll naar boven