Flow 8 ligt in de winkel

Flow 8 ligt in de winkel. Met verhalen over vastlopen op je werk, het fijne van zingen en het feit dat ‘normaal’ zijn eigenlijk niet bestaat. De papieren extra’s: drie giftbags en een notitieblokje in een grote envelop, met illustraties van Louise Lockhart.

Managing editor Maaike: “Jezelf opnieuw uitvinden, daar gaat het om in deze Flow. Als een goede vriendin het met je ­uitmaakt bijvoorbeeld, na jaren trouwe vriendschap. Als je vastloopt in je werk, en wilt voorkomen dat je overkookt. Of als je, zoals oud-­tafeltennisser Bettine Vriesekoop vertelt in het grote interview, nieuwe paden inslaat voor een andere toekomst. Neem Jocelyn de Kwant, die altijd dacht dat ze niet kon zingen, tot ze meeging met een zangweekend. Ze leerde dat het niet gaat om zo perfect mogelijk zingen, maar om je uitdrukken. De samenzang bleek zo mooi te klinken dat ze er van volschoot. Logisch, hoorde ze, want je stem is direct verbonden met je hart. Je hoofd zit simpelweg niet in de weg: ook weleens leuk voor de verandering.”

“Het openingsverhaal gaat dan weer wel over een hoofd dat in de weg zit, omdat het mistig is vanwege stress of de automatische piloot. Gelukkig zijn er manieren om dat wazige brein op te frissen, door je zintuigen beter te benutten. Door bewust te horen, ruiken, proeven en aan te raken, komt er weer ruimte voor betovering – en verwondering over alles om je heen. Kun je meteen voluit genieten van dit mooie, kleurige nummer.”

En verder lees je in dit nummer:

Levenslessen van een beginnend klusser
Minicollege gaslighting
Padel met Tatjana Almuli
Het leven van Coretta Scott King
De favoriete boeken van Liesbeth Staats
Een do it yourself: papieren plant

Je vindt dit nieuwe nummer in de boekhandel of supermarkt, of bestel het via Lossebladen.nl/flow.

Meer lezen

Behoefte aan rust en reflectie? Volg onze training: Een week voor jezelf.
Ook in de winkel: de Flow Agenda en Scheurkalender 2024
De Flow Special Work & Life Balance.

Fotografie Marjolijn Polman
Gepubliceerd op 20 september 2023

Scroll naar boven