Ga voor de perfecte skivakantie met het gezin naar de Wildkogel-Arena

Voor de perfecte skivakantie met het hele gezin moet je in de Wildkogel-Arena in Oostenrijk zijn. Dit familievriendelijke skigebied in het SalzburgerLand heeft maar liefst 75 kilometer aan goed geprepareerde en sneeuwzekere pistes. Je bent er omgeven door de toppen van drieduizenders, waar ieders hart sneller van gaat kloppen. Met het hele gezin op skivakantie? Dan moet je in de Wildkogel Arena zijn!

De Wildkogel-Arena in het SalzburgerLand

De Wildkogel-Arena is een van de leukste skigebieden in het SalzburgerLand. Deze Oostenrijkse deelstaat ademt winter, met pittoreske dorpen, sfeervolle berghutten en op en top gastvrijheid.

Je gaat je zeker weten meteen thuisvoelen in een van de 70 dorpen in het SalzburgerLand. Alle skigebieden samen zijn goed voor maar liefst 2.000 kilometer piste die iedere nacht perfect worden geprepareerd voor een nieuwe skidag. De moderne infrastructuur zorgt voor lange dagen waar je veel kilometers kunt maken, mocht je dat willen. Al is een wintervakantie in het SalzburgerLand nog zoveel meer dan alleen skiën of snowboarden. De lokale ‘cuisine’ is in deze regio uitstekend.

Verblijven in de Wildkogel-Arena doe je in de dorpen Bramberg of Neukirchen: beiden vanuit Nederland goed bereikbaar.

Genieten met het hele gezin in de Wildkogel-Arena

Scroll naar boven