Categorieën
RSS feeds

Gaan de Meilandjes wéér verhuizen?

Al zeven seizoenen lang zijn de Meilandjes te volgen tijdens hun avonturen in Chateau Meiland. De familie is ondertussen al drie keer verhuisd. Martien en Erica lijken nu echt zeker te zijn van hun mooie stekje in Noordwijk, maar komt er tóch weer een verhuizing aan. 

Werk en privé scheiden

De familie Meiland besloot bij hun terugkeer naar Noordwijk dat ze werk en privé toch wat meer moesten scheiden. De oplossing was investeren in een kantoorpand waar Martien, Erica en Maxime gezamenlijk konden werken. Daar kon Erica haar administratie bijhouden, Martien had ruimte om zijn sjalencollectie in te pakken en Maxime kon haar kinderkleding verkopen.

Uiteraard was de verbouwing van dit kantoorpand ook te zien in de serie. De Meilandjes hadden het naar hun zin in het kantoorpand, maar ze gaan tóch weer verhuizen. Ze pakken hun spullen in om te verkassen naar een andere locatie.

Kantoor te koop

Maxime deelde een oproepje op Instagram: “Wij vertrekken uit ons top kantoor in Noordwijkerhout. Ben jij nog opzoek naar een huurpand? Check de link.” Voor €15.600 per jaar kan het kantoor van 159 m² met drie privé parkeerplaatsen gehuurd worden. 

Ondanks dat het een ’top’ pand is, besloot de familie het zakenpand te verlaten. Het is nog niet bekend waar ze nu naartoe gaan of dat ze andere plannen hebben. Ben je nieuwsgierig naar het oude kantoorpand van de Meilandjes? Klik dan hier.

Lees ook
De Meilandjes komen terug: achtste seizoen van Chateau Meiland wordt gefilmd

Noordwijkse stulpje

Of de Meilandjes dit keer wel langer dan een jaar in hun Noordwijkse stulpje blijven wonen, is nog maar de vraag. Als het aan Martien en Erica ligt wel. Echter verliep de verhuizing wat chaotisch. De verhuizers waren nog bezig met het naar binnen zeulen van zware kasten en bedden of de familie besloot het huis al in te richten.

In de aflevering waar ze aan het verhuizen zijn, kan je zien dat Martien niet tevreden is met de indeling. “Het heeft wel wat”, probeert dochter Montana nog. “Nee het is vreselijk”, zeggen Martien en Maxime in koor.

Ze konden maar één conclusie trekken aan het einde van de verhuisdag: “Ik denk dat het het beste is om te gaan verhuizen”, aldus Montana. Daar is zus Maxime het mee eens: ‘Toch een miskoop.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: ANP

The post Gaan de Meilandjes wéér verhuizen? appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON