Glamping in de Ardennen: ontdek TinyParks Laid Back Valley

Dat de Belgische Ardennen een waanzinnig outdoor-bestemming is, weet je vast wel. Hiken, mountainbiken, kanoën: in de Ardennen moet je zijn als je vooral niet stil wil zitten. Het is een plek waar je zoveel mogelijk buiten móét zijn. Overnachten in een accommodatie in de natuur is dus de perfecte keuze. Maar waar ga je slapen? Misschien wel in een van de tiny houses op het nieuwe TinyParks Laid Back Village, net buiten Saint-Hubert. Dit is glamping zoals het bedoeld is!

TinyParks Ardennen

TinyParks is een van origine Nederlandse organisatie met twee vakantieparken in Nederland: in de bossen van Drenthe en op natuureiland Tiengemeten in Zuid-Holland.

Inmiddels is daar een derde locatie bij gekomen, in de Belgische Ardennen. Op een plek waar je meteen tot rust komt. Omgeven door het geluid van een kabbelend riviertje is er om je heen niets dan natuur. Dé reden om naar de Ardennen te gaan natuurlijk.

TinyParks Laid Back Village – met 24 tiny houses en een rijtje safaritenten – ligt net buiten het dorp Saint-Hubert, met bekendere plekken als La Roche-en-Ardenne, Dinant en Bouillon binnen bereik. De perfecte uitvalsbasis dus, voor wie de Ardennen wil ontdekken.

Een fijne plek in de natuur: ideaal met (kleine) kids

Scroll naar boven