Categorieën
RSS feeds

Glennis Grace wordt naast mishandeling ook verdacht van bedreiging

Het Openbaar Ministerie verdenkt Glennis Grace naast mishandeling ook van bedreiging in de zaak rond de vermeende vechtpartij in de Jumbo. Een woordvoerder van het OM in Amsterdam heeft een bericht daarover van SBS Shownieuws bevestigd.

Het is niet duidelijk wat exact de aard van de bedreiging is. Eerder werd al bekendgemaakt dat de zangeres van Ladies of Soul wordt verdacht van openlijke geweldpleging en mishandeling met voorbedachten rade.

Incident

Glennis Grace werd op 12 februari aangehouden nadat ze verhaal was komen halen in de supermarkt omdat haar zoon er zou zijn aangevallen. Hij had in de winkel een elektronische sigaret opgestoken en was daarop aangesproken. De zangeres werd aangehouden met haar zoon en een vriend van de familie toen ze gezamenlijk terugkeerden en het uitdraaide op een vechtpartij.

Ze zat drie dagen vast op het politiebureau. Sindsdien mag ze niet meer in de betreffende supermarkt, of in de omgeving, komen en mag ze geen contact opnemen met medewerkers van het filiaal.

Voor de rechter

Glennis Grace staat op 26 oktober voor de rechter in Amsterdam. De officier van justitie heeft besloten in totaal zeven personen te dagvaarden voor het geweld in de Jumbo

Naast Glennis Grace gaat het om twee mannen van 20 jaar en twee jongens van 15 jaar uit Amsterdam, een man van 27 jaar uit Purmerend en een man van 50 jaar uit Loenen aan de Vecht. De twee minderjarigen moeten op 27 oktober 2022 voor de kinderrechter komen.

Lees ook
Glennis Grace komt voor zichzelf op en reageert op haatreactie onder video

Ladies of Soul

Muziekformatie Ladies of Soul had de in september geplande concerten al geannuleerd vanwege het incident. Berget Lewis, Edsilia Rombley en Candy Dulfer hebben die beslissing genomen vanwege “de negatieve publiciteit rondom het geweldsincident waarbij Glennis Grace betrokken is geraakt”, laten de zangeressen weten op Instagram.

Het was zonder Grace niet haalbaar om “de spectaculaire shows te produceren die jullie van ons gewend zijn”. De groep was erg teleurgesteld dat de optredens niet door konden gaan. “Wij brengen dit bericht met pijn in ons hart en vragen jullie begrip hiervoor. We hopen beter dan ooit terug te komen met een fantastische nieuwe show.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

The post Glennis Grace wordt naast mishandeling ook verdacht van bedreiging appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON