Categorieën
RSS feeds

Go HEMA: winkelketen brengt een speciale prothese-bh op de markt

We love de HEMA. De typisch Nederlandse winkel heeft altijd fijne producten. Ook nu hebben ze weer een mooie toevoeging aan het assortiment, namelijk een prothese-bh.

Speciale prothese-bh

HEMA vindt dat een bh voor iedereen lekker moet zitten. Daarom hebben ze een speciale prothese-bh ontwikkeld voor vrouwen die door bijvoorbeeld borstkanker een of beide borsten kwijtgeraakt zijn. Aan beide kanten heeft de bh prothesezakjes, ook zijn de bandjes makkelijk verstelbaar. Hierdoor kan gemakkelijk een of twee protheses in de bh gedaan worden. In samenwerking met Pink Ribbon is de bh uitgetest op pasmodellen.

Roze tags

Aan de bh’s hangen roze tags. Hiermee vragen HEMA en Pink Ribbon aandacht voor borstonderzoek. Op de tag staat een QR-code waardoor je terechtkomt op een online borstonderzoekpagina. Eén op de zeven vrouwen krijgt borstkanker. HEMA en Pink Ribbon willen dat iedereen op de hoogte hiervan is zodat elke vrouw goed op zichzelf let en eventuele borstkanker in een vroeg stadium ontdekt.

Lees ook
Dit is waarom vrouwen borstkanker nog steeds vaak te laat ontdekken

Kleuren en maten

De prothese-bh vind je in de grootste HEMA-winkels, maar ook online. De bh is er in wit en zwart, en verkrijgbaar in de maten 75A, 80A, 75B, 85B, 75C, 90C, 80D en 85D.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Grazia | Beeld: Getty Images, HEMA

The post Go HEMA: winkelketen brengt een speciale prothese-bh op de markt appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON