Goed nieuws voor B&B Vol Liefde-fans: er komt een nieuwe ‘Winter Vol Liefde’

Goed nieuws is in aantocht voor degenen die leegte ervaren na het einde van de populaire serie B&B Vol Liefde, want de makers staan op het punt om iets nieuws te onthullen. Deze winter markeert de primeur van een spin-off versie van het programma dat bijna een Televizier-Ring in de wacht sleepte.

Het langverwachte debuutseizoen van Winter Vol Liefde staat op het punt om van start te gaan. Na het overweldigende succes van B&B Vol Liefde komt er nu een winterse variant aan. Waarbij B&B-houders in koude gebieden de mogelijkheid krijgen om nu ook de ware liefde te vinden.

Handen ineen

Het is bijna tijd voor het langverwachte eerste seizoen van Winter Vol Liefde. Voor deze bijzondere spin-off hebben de makers van B&B Vol Liefde en de producenten van Boer zoekt Vrouw de handen ineengeslagen. Met Winter Vol Liefde willen ze Nederlanders in het buitenland helpen om liefde te vinden, met de focus op diegenen die zich in de sneeuw bevinden.

Releasedatum

RTL heeft onlangs de officiële lanceringsdatum van Winter Vol Liefde onthuld. Het debuutseizoen van de serie zal vanaf maandag 18 december 2023 te zien zijn bij RTL 4. Tegelijkertijd kunnen we ons al meteen verheugen op een tweede seizoen van deze spin-off, aangezien ze momenteel druk bezig zijn met het vinden van mogelijke kandidaten voor een vervolgreeks.

Winter Vol Liefde is vanaf 18 december te zien bij RTL 4.

Dit artikel verscheen eerder op Veronicasuperguide.nl.

Meer lezen

Wat we kunnen leren van B&B Vol Liefde.
Terug in de tijd: 7 nostalgische series op Netflix.
Zo kies je het juiste boek (en wordt lezen leuker).

Tekst Redactie Veronica Superguide  Fotografie RTL
Gepubliceerd op 30 oktober 2023

Scroll naar boven