Categorieën
RSS feeds

Goede vriend over relatie Monique en André: ‘Het kan zijn dat ze intiem zijn tijdens vakantie’

André Hazes en ex Monique Westenberg genieten al een aantal dagen van een zomervakantie in Thailand samen met zoontje Dré. Volgens intimi is Monique enkel mee op vakantie omdat André de kleine Dré een gezinsvakantie gunt. 

André Hazes en Monique Westenberg zijn al maanden uit elkaar, maar gaan toch met regelmaat op vakantie met elkaar. Enkele maanden geleden waren ze samen met hun zoontje naar Florida afgereisd. Nu zitten ze met z’n drietjes in het zonovergoten Thailand.

Thailand

Monique plaatst het ene zonnige kiekje na de andere op Instagram. Ze lijken met z’n drieën one happy family. Maar niks is minder waar. Een vriend van André laat aan Story weten dat ze echt niet weer samen zijn. “Monique wéét dat ze puur mee is als moeder. André en zij hebben geen relatie, en er is eigenlijk niemand in zijn directe omgeving die daar nog in gelooft.”

Daar voegt de vriend aan toe: “Hij heeft al die tijd ook nooit bij haar thuis in Berkel en Rodenrijs geslapen. André is en blijft bijzonder gesteld op Monique, en juist in het bijzijn van kleine Dré zal hij dat extra laten blijken om hem het gevoel te geven: papa en mama zijn nog altijd gek op elkaar.”

Lees ook
André Hazes en Monique Westenberg gespot op een bijzondere Thaise plek

Intiem samen

Dat Monique alleen mee zou zijn als de moeder van kleine Dré, betekent niet dat zij en André niet intiem zijn met elkaar. “Kijk, we weten natuurlijk hoe André is: het kan zomaar zijn dat hij en Monique intiem zijn tijdens zulke vakanties, of dat nu om een omhelzing, een kus op de mond of nog meer gaat. Maar het betekent niets.”

De vriend gelooft niet dat de twee samen zullen eindigen. “Zelfs al zou André weer een verzoeningspoging wagen met Monique, dan gelooft eigenlijk niemand dat ze een kwartaal volmaken. Hij is tot twee keer toe bij haar weggegaan omdat ze hem gewoon niet gelukkig kan maken. Dat dit een derde keer wél zal gebeuren, is voor Monique wellicht een fantasie die ze koestert, maar realistisch is dat niet.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress

The post Goede vriend over relatie Monique en André: ‘Het kan zijn dat ze intiem zijn tijdens vakantie’ appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON