Categorieën
Nieuws

Gordon is begonnen met een carnivoordieet: ‘Het is wel even een dingetje, want ik ben dol op vegetarisch’

Eerder deze week vertelde Gordon dat hij maar liefs 11,5 kilo kwijt is. De zanger is druk bezig met een gezondere levensstijl. Maar waar veel mensen steeds meer vegetarisch en veganistisch gaan eten, besloot Gordon om voor een volledig carnivoordieet te gaan. 

Carnivoordieet

Gordon is begonnen met een afvalrace en inmiddels al 11,5 kilo kwijt. De zanger is enorm trots op deze prestatie. “Ik ben er nog lang niet maar ik moet en zal deze strijd weer gaan winnen! Ik ben van ver gekomen. Uitgezakt, moe, obese, maar vooral gedemotiveerd door allerlei factoren. Ik heb mezelf enorm tekort gedaan en heb hier in Dubai dan eindelijk mijn rust en draai gevonden”, schreef de zanger enthousiast op Instagram.

Volgens hem is voeding het allerbelangrijkst. Hij eet bijna geen koolhydraten meer. Ook rust, reinheid en regelmaat zijn de sleutel tot succes, aldus de zanger. Maar hij onthult ook dat hij sinds een paar dagen alleen nog maar dierlijke producten eet. Hij kampt met diabetes type 2 en hoopt met een carnivoordieet zijn bloedsuikerwaardes weer op peil te krijgen.

“Het is wel even een dingetje, want ik ben dol op vegetarisch en ik ben de afgelopen jaren ook stukken minder vlees gaan eten. Dit is dus volledig de andere kant op”, laat hij in een video weten. Ook sport hij nog steeds elke dag.

Lees ook
Gordon verliest maar liefst 11,5 kilo: ‘Ik ben van ver gekomen, ik was uitgezakt, moe en obese’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

The post Gordon is begonnen met een carnivoordieet: ‘Het is wel even een dingetje, want ik ben dol op vegetarisch’ appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON