Categorieën
RSS feeds

Het Geluid van Qmusic is voor de tweede keer geraden!

Er gingen 491 foute antwoorden aan vooraf, maar deze donderdagochtend was het dan zover: Het Geluid van Qmusic is geraden. De 35-jarige Geert wist het te raden: het geluid was een blusdeken die uit de houder wordt getrokken. 

Qmusic-dj Mattie Valk feliciteert Geert en vertelt hem nogmaals dat hij nu €51.600 rijker is geworden. Meer dan tien weken lang werd het geluid afgespeeld tijdens de radio-uitzendingen en Geert was degene die het wist te raden.

DJ’s weten ook van niets

Tijdens de ochtenduitzending van Mattie Valk zegt Geert wel te weten wat het juiste antwoord is. “Dat hebben er al zoveel gezegd, Geert”, reageert Mattie om de spanning op te bouwen. Maar Geert bleek het inderdaad goed te hebben en alle mensen in de studio waren met stomheid geslagen. Het geluid was dus echt een blusdeken die uit z’n houder wordt getrokken.

Veel mensen denken misschien dat de werknemers bij Qmusic op de hoogte zijn van wat Het Geluid is, maar dat is niet het geval. Op het moment dat een luisteraar een poging waagt, krijgen de dj’s alleen te horen van de jury of het goed of fout is. Tot op het moment dat een luisteraar het juiste antwoord geeft, weten de dj’s ook nog niet welk geluid al weken lang wordt afgespeeld.

Lees ook
Slachtofferhulp start campagne voor slachtoffers shame sexting

Tweede geluid geraden

Het bedrag dat Geert heeft gewonnen is overigens niet mis: hij mag zich maar liefst 51.600 euro rijker rekenen. Mattie vroeg wat hij ermee gaat doen: “Nou, wij zijn op zoek naar een woning, mijn vriendin en ik. Ik denk dat het daar naartoe gaat. Maar eerlijk gezegd weet ik het niet, want ik had het niet verwacht.” 

Dit is het tweede geraden geluid van 2022. Eerder dit jaar raadde 33-jarige Bert uit Epe Het Geluid, namelijk ‘het afstellen van een autostuur’. Hij won €18.400, een aanzienlijk lager bedrag dan Geert. 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD | Beeld: Brunopress

The post Het Geluid van Qmusic is voor de tweede keer geraden! appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON