Categorieën
Nieuws

Het is zover: na 20 jaar krijgt ‘Ice Age’ eekhoorn Scrat eindelijk zijn eikeltje te pakken

We hebben er 20 jaar op moeten wachten, maar het is eindelijk gebeurd. Na 6 films heeft de prehistorische Ice Age’ eekhoorn Scrat eindelijk zijn eikeltje te pakken. Nu de studio wordt opgedoekt vonden de makers van de bekende films het tijd om de gimmick tot een einde te brengen. 

Een afscheid

De studio achter de Ice Age’ saga, Blue Sky Studios, werd vorig jaar al opgedoekt toen Disney, Fox en alle bedrijven die daarbij hoorden opkocht. Toch wilde Blue Sky Studios nog één scène maken waarin Scrat eindelijk zijn eikeltje oppeuzelt. “Nu onze studio de deuren sluit, is ons team van animatoren nog één keer samengekomen om deze scène te maken,” vertelt de studio. “Het is een afscheid, op onze eigen voorwaarden.” Blue Sky Studios kwam in 2002 met het eerste ‘Ice Age’ deel. Het afscheid is dus het einde van een tijdperk, zo kun je wel stellen.

Lees ook
Kritiek op nieuwe film Disney: ‘Wat ben je verdomme aan het doen, man?’

Scrat Tales

Hoewel de video niet het einde betekent van ‘Ice Age’, betekent het wel het einde van de studio. Blue Sky Studios plaatste het filmpje op dezelfde dag als wanneer Disney met een nieuwe serie over de bekende eekhoorn kwam, ‘Scrat Tales’ genaamd. Door Disney leeft Scrat dus nog voort, al is Blue Sky Studios duidelijk, voor hun is dit het einde.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD.nl | Beeld: Brunopress

The post Het is zover: na 20 jaar krijgt ‘Ice Age’ eekhoorn Scrat eindelijk zijn eikeltje te pakken appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON